PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie można w okolicach Torunia dotknać/obejrzeć plecaki foto?

l77
04-11-2013, 15:06
Jak w tytule. Chciałbym zobaczyć i dotknąć plecak, bo nie koniecznie satysfakcjonuje mnie przebieranie tego wszystkiego online. Może znacie sklep, który ma taką ekspozycję w realu? Może być w Bydgoszcz, ew. w Gdańsku, bo tam można w miarę szybko podjechać. Z góry dziękuję za porady.

kux
04-11-2013, 17:10
w sklepach stacjonarnych to głównie masz torby/plecaki na lustra entry level i nic więcej.
z innych półek wybór niewielki.
wytrzymaj do marca i jedź pomacać na targi foto/video do łodzi, a potem kup przez net.

ja tak kupuję większość sprzętu wymagającego macania

no i na targach nikt ci łaski nie robi, bo targi są od macania właśnie :)

vela44
05-11-2013, 22:14
W media markt w Copernicusie mają jakiś tam wybór, może będzie to co chciałbyć obejrzeć. Poza tym FotoJoker o ile dobrze pamiętam też w Copernicusie i AB Foto w galerii Bielany. Więcej w Toruniu mi do głowy nie przychodzi, czasem mają ciekawe egzemplarze na stanie, może akurat trafisz.

MC_
05-11-2013, 22:41
Najblizsze sklepy gdzie jest troche gadzetow to niestety sa w Gdansku.

l77
05-11-2013, 22:43
A w Gdańsku gdzie można sobie podotykać?

MC_
05-11-2013, 22:52
Cyfrowe na Kartuskiej.
Jest jeszcze sklep po drugiej stronie ulicy od dworca pkp Gdansk Glowny. Trzeba isc prosto przejsciem podziemnym. Tam jest sporo plecakow i toreb Lowepro, a przynajmniej ok. roku temu tak bylo.

pgaik
05-11-2013, 23:06
FotoNet Sopot sigma-centrum
Polecam, kupowałem u nich największe lowepro. Mają wszystko na miejscu.

tomgol
13-11-2013, 15:46
Trochę mają w Sigma-Pro Centrum w Bydgoszczy. Zależy co się chce. Najlepiej najpierw namierzyć
w necie i zadzwonić i się spytać czy mają.