Zobacz pełną wersję : Modelka gwałcona 3 dni przez "fotografa"
"Fotograf" gwałcił 3 dni modelkę.
http://fakt.onet.pl/fotograf-zamknal-20-latke-w-pokoju-gdzie-gwalcil-ja-przez-3-dni,artykuly,426399,1.html
Pozdr.
RobertMiernik
31-10-2013, 09:36
gwałcił modelkę pozdrawiam.
no to Ci się udało, czasem lakoniczny styl wypowiedzi daje całkiem niezłe efekty... ;]
A co do 'fotografów' i 'modelek' to sorry ale jeśli ktoś ma zero instynktu samozachowawczego to tak się to później kończy - sesja w domu obcego, bez powiadomienia nikogo o tym gdzie i ile się będzie... ech...
Mam nadzieję, że moja niedajbożecórka będzie mądrzejsza...
Przez chwilę myślałem, że to wątek w dziale poradnictwo niefotograficzne, a to sensacja z Faktu (nawet nie wiadomo czy to prawdziwa historia, czy jak połowa informacji w Faktu, to zmyślona przez "redachtórów")
P.S. Straszni jurny pięćdziesięciolatek. Przez 3 dni gwałcił, ale chyba z przerwami.
Ale gwałcił TFP, czyli nie dał za to pieniędzy. Zdaje się, że przed tym spisał właśnie taką umowę.
Co nie zmienia oczywiście faktu, że jest to przestępstwo.
Mnie "rozwaliła" w tym wszystkim informacja, że "modelka" nie zgłosiła tego faktu na policję. Dopiero po namowach znajomego. Ja rozumiem, że upokorzenie, że wstyd, że chce się o tym zapomnieć, ale kurde, no chyba żyjemy w państwie trochęprawa !! czy się mylę ? Bo już sam nie wiem :)
ppfalcon
31-10-2013, 14:50
Mnie "rozwaliła" w tym wszystkim informacja, że "modelka" nie zgłosiła tego faktu na policję. Dopiero po namowach znajomego. Ja rozumiem, że upokorzenie, że wstyd, że chce się o tym zapomnieć, ale kurde, no chyba żyjemy w państwie trochęprawa !! czy się mylę ? Bo już sam nie wiem :)
Może to miało coś wspólnego z faktem, że
"dziewczyna reklamowała się jako masażystka".
Albo obiecał jej wielką karierę, przez trzy dni mu się oddawała, później przyznał, że nic nie załatwi. :) A dziewczyna z wściekłości postanowiła go tak załatwić. :) Wersji może być milion, niech zdecyduje sąd. A jaka prawda to nikt się nie dowie.
Piotrek 77
01-11-2013, 20:24
Było jak było, ale sami powiedzcie czy rzeczywiście nigdy podczas aktu do niczego nie dochodzi? Wiadomo jak powinno być, życie jest życie. Nie mówię tu o gwałcie tylko o obopolnej zgodzie.
RobertMiernik
01-11-2013, 20:28
Było jak było, ale sami powiedzcie czy rzeczywiście nigdy podczas aktu do niczego nie dochodzi? Wiadomo jak powinno być, życie jest życie. Nie mówię tu o gwałcie tylko o obopolnej zgodzie.
mam nadzieję, że to żart taki...
sorrki ale szczególnie 'podczas aktu' nie ma prawa dochodzić do czegokolwiek...
i dziwić się potem, że na portalach typu MM więcej ogłoszeń towarzyskich niż fotograficznych...
Piotrek 77
01-11-2013, 20:39
Wiemy jak powinno być. Nie chodzi mi o to że fotograf prowokuje czy namawia modelke do takich czynów. Profesjonaliści nawet o tym nie pomyślą. Ale jest masa różnych pseudo fotografów, czy też pseudo modelek.
Zresztą we wspomnianym artykule , facet już robił kilku osobom akty. A jak się skończyło można tam doczytac.
Wiemy jak powinno być. Nie chodzi mi o to że fotograf prowokuje czy namawia modelke do takich czynów. Profesjonaliści nawet o tym nie pomyślą. Ale jest masa różnych pseudo fotografów, czy też pseudo modelek.
Zresztą we wspomnianym artykule , facet już robił kilku osoba akty. A jak się skończyło można tam doczytac.
Weź się, chłopie, ogarnij z pisownią, bo przykro czytać z takimi błędami ortograficznymi.
Weź się, chłopie, ogarnij z pisownią, bo przykro czytać z takimi błędami ortograficznymi.Uwielbiam to! Myślę człowiek zjedzie człowieka za podejście do tematu a tu takie kwiatki :D Jest to jedna z przyczyn dla których uwielbiam to forum!
A co do tematu.. jak oni to robią że są w stanie namówić taką małolatę, żeby tej trzy dni nie było w domu i nikogo to nie obchodziło?
Lena&TheShadow
01-11-2013, 21:31
A kto po przeczytaniu tytułu pomyślał, że to było w Bydgoszczy ? :mrgreen:
Rafał_Sz
01-11-2013, 21:44
Trochę dużo tu uśmieszków jak na czyjąś tragedię. Bo to, że jest to dla tej kobiety tragedia (bez względu na okoliczności), nie musimy sobie tłumaczyć?
Lena&TheShadow
01-11-2013, 21:57
rsz - dramat to jest dla rodziny, że osoba z niezdiagnozowanym wrodzonym zespołem niedoboru jodu żyje pośród nich od lat. I to chyba tyle dramatu.
Trochę dużo tu uśmieszków jak na czyjąś tragedię. Bo to, że jest to dla tej kobiety tragedia (bez względu na okoliczności), nie musimy sobie tłumaczyć?Bo żeby poczuć żal musiałbym powiedzieć jej to prosto w twarz a nie przeczytać o tym w internetach, gdzie na co dzień mam do czynienia z bardziej hardkorowymi sprawami.
Trochę dużo tu uśmieszków jak na czyjąś tragedię. Bo to, że jest to dla tej kobiety tragedia (bez względu na okoliczności), nie musimy sobie tłumaczyć?
Dramat na podstawie faktoidu? Mozna tez przeczytac ze doniesienie o poprzedniej zgwalconej zostalo przez prokurature umorzone bo wpadala do fotografa na kolacje. Troche to wszystko grubymi nicmi z obu stron szyte. Jedne co mozna na pewno stwierdzic to to ze ani tego pana nie nalezy nazywac fotografem ani tej pani modelka.
Z drugiej stronymodelki" mogly by czasem pomyslec jak takie oskarzenie moze wplynac na zycie drugiej osoby. Bo zarowno gdy jest prawdziwe jak i w przypadku gdy jest wymyslem powinno byc pietnowane z cala surowoscia.
Lena&TheShadow - kurde, jak ja Cię lubię :)
Lena&TheShadow
02-11-2013, 23:31
!AGresT - nie podlizuj się. Nie możesz mnie lubić gdyż mnie nie znasz. Co najwyżej lubisz mój styl wypowiedzi i kryjącą się za nim inteligencję. Zajrzyj do tematu o obiektywach manualnych na stronę 296 i spróbuj zgadnąć, które zdjęcie jakim szkłem zrobione. Masz blisko do tej cukierni, nie zmarnuj tego. :mrgreen:
Już Cię nie lubię.
Za cholerę nie wiem, o co Ci chodzi, ale możliwe jest, że to dlatego, że już pijany jestem. Wiem, 9 rano w niedzielę to nie najlepszy moment, ale od jutra mam być abstynentem, więc korzystam. Także, tego...
Albo obiecał jej wielką karierę, przez trzy dni mu się oddawała, później przyznał, że nic nie załatwi. :)
To jest doprowadzenie podstępem do obcowania płciowego, a więc gwałt jak najbardziej.
Gwałt to jest, jak Canonem. A jak Nikonem, to nie! I tyle.
Gwałt to jest, jak Canonem. A jak Nikonem, to nie! I tyle.
Pewno jesteś tym gościem, którego mądre zdania możemy znaleźć na każdej kartce w kalendarzu "zrywalnym".