Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "L"
Niedzielny wypad nad ocean, zdjecie przy okazji, bo bylo fajne swiatlo krotko po wschodzie, ogolnie wyjazd w celach zdjec sportowych.
Jak pewnie wiadomo huragan uderzyl w wyspy i przelecial lekko po Irlandii, otwarty ocean sie gotowal, tutaj w zatoce jednak bylo spokojnie z ladnymi kilkumetrowymi falami zawijajacymi sie w tuby, mega mocny wiatr i duzo windsurferow...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/580/xesp.jpg/)
Wystąpie do Cię z jakimś roszczeniem w/s wymiany kopary na nową. Za często tłucze o podłogę przy oglądaniu :)
MartinGrey
29-10-2013, 10:04
Świetne światło, nie ma co :)
Troche malo tego L (wolalbym bardziej z gory, ale raczej nie miales 10m drabiny przy sobie :mrgreen:). Reszta ujdzie, od Ciebie oczekuje wiecej. Miales fajne warunki.
Miales fajne warunki.
Tylko przez kilka minut, chwile po tym zaczela sie spora ulewa a potem rozeszly sie chmury i bylo blekitnie, dobrze do sportowych bylo, ale nie do krajobrazu.
Dobre, naprawdę piękne pocztówki. Będę potrzebował byś mi parę miejscówek podpowiedział w mojej okolicy, znasz? Ja przyjechałem dopiero miesiąc temu i potrzebuję "pasterza" :)
Dobre, naprawdę piękne pocztówki. Będę potrzebował byś mi parę miejscówek podpowiedział w mojej okolicy, znasz? Ja przyjechałem dopiero miesiąc temu i potrzebuję "pasterza" :)
No to nic innego jak sie ustawic razem na zdjecia, okolice Cork to Kinsale, Old Head, Nohoval Cave, Yorughal i wiele innych, prawda jest taka, ze jak jestes na miejscu to latwiej dorwac cos ciekawego, ja w twoich okolicach bylem na zdjeciach kilka razy a Ty mozesz byc co tydzien ;)
Sam mozesz wyszukac super miejscowki...
Fajne warunki miałeś, ale kadrowo troszkę mi nie podchodzi - oczęta latają jak opętane ;)
Chyba warto by się bardziej skupić, na tym "L" bardziej.
Fajne warunki miałeś, ale kadrowo troszkę mi nie podchodzi - oczęta latają jak opętane ;)
zgadzam się co do kadru, nie pasuje mi tu zupełnie 50/50, jak ciachnę 50% nieba o wiele lepiej to wygląda
Nikonozaur
29-10-2013, 23:32
Podpiszę się, i choć warunki miałeś dobre jak na Ciebie nie jest to mocna fota. Zresztą kit z nią, to mnie rozbiło:
[...] tutaj w zatoce jednak bylo spokojnie z ladnymi kilkumetrowymi falami zawijajacymi sie w tuby [...]
Kurka wodna, żebym miał choćby matematyczną szansę na ułamek takiego czegoś na Bałtyku... :-|
No to nic innego jak sie ustawic razem na zdjecia, okolice Cork to Kinsale, Old Head, Nohoval Cave, Yorughal i wiele innych, prawda jest taka, ze jak jestes na miejscu to latwiej dorwac cos ciekawego, ja w twoich okolicach bylem na zdjeciach kilka razy a Ty mozesz byc co tydzien ;)
Sam mozesz wyszukac super miejscowki...
Bardzo chętnie się ustawię. Byłem w zeszłym tygodniu w Crosshaven, jednym z najstarszych portów żaglowych w Irlandii. niestety tylko z ajfonem, aparat mam od wczoraj. Na weekend może gdzieś się wybiorę, najlepiej ze statywem... Odezwę się na PW, to się umówimy. Wracam tutaj, bo naprawdę jest na co popatrzeć.
RobertSoul
22-11-2013, 11:21
Oczęta latają jak głupie to prawda ale to chyba za sprawą bogatej zawartości zdjęcia !
BARDZO fajne jest - może troszkę z wyższej perspektywy chciałbym to zobaczyć a to dlatego żeby pokazać bardziej tytułową "L"