PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agatka

Woland
26-10-2013, 16:12
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.polishbabesproject.pl/images/models/pietrzak-Agata_Chrosniak_2.jpg)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.polishbabesproject.pl/images/models/pietrzak-Agata_Chrosniak_1.jpg)

Passiv
26-10-2013, 16:27
Yyy... Woland ktoś Ci ukradł konto?

Zwykłe nie pociągające pstryki dziwnie skadrowane bez grama obróbki?

Jedynie co jest na plus to ostrość i ładna dziewczyna.

arczi2804
27-10-2013, 20:34
Jak dla mnie to takie mdłe, jakby surowe prosto z aparatu.

stock
27-10-2013, 20:38
dziewczyna ładna. Tyle w temacie.

picia78
27-10-2013, 20:39
to ja mam chyba coś nie tak z kompem, bo u mnie jakoś nie ostro i blado, mdło wyprano :)
ale za to modelka śliczna :)

josephebeloki
28-10-2013, 09:15
Mówimy o Axe czy może o Axa (firma ubezpieczeniowa) ? Bo tutaj mogłeś się pomylić i to jest zasadnicza różnica.
Ja widziałem akcję dla Axe w 2009r ... (dezodoranty) to nawet niema o czym gadać.

To co zrobiłeś to jakieś jak dla mnie => nieporozumienie. Nie wymieniam tutaj co źle co dobrze, bo jako profesjonalista sam to widzisz.
Jeśli oni faktycznie takimi zdjęciami z takim tłem się zachwycają no to ja dzisiaj wysyłam swoje fotografie jako ofertę do Apart .

Pozdrawiam.

pgaik
28-10-2013, 09:30
Sorry, ale to, że wysłałem zdjęcie na konkurs NG nie czyni mnie fotografem National Geographic. Co do zdjęcia faktycznie blado i przeciętnie jak na Twoje możliwości. Ale widocznie trendy się zmieniają. Pozdrawiam.

maro842
28-10-2013, 11:06
co do zdjęć to nie podobają mi się wcale, sorki ze pytam ale skoro pracujesz dla AXE to znaczy że masz już przynajmniej ten 3 niesieczny kontrakt to gratulacje , a jak to tylko konkurs to ..........Sam wiesz o co chodzi.

JAP
28-10-2013, 11:10
Nie no, Woland jaja sobie robi na 100%
Takie gimnazjalne pstryki mógł wstawić tylko dla jakiejś prowokacji.
Już teraz pewnie ma niezły ubaw z poważnych odpowiedzi :)

TOP67
28-10-2013, 11:11
Woland lubi ostatnio prowokować ;)

La
28-10-2013, 11:27
Cóż, wydaje mi się, że jest tam użyta jakaś konwencja wykonania fotek. Obejrzałem reszte prac i to co mnie uderzyło to fakt, że fotki Wolanda i tak chyba najfajniejsze.
Mógłbyś sprostować jeśli się mylę, ale czy macie jakieś ograniczenia? Jakiś schemat fotografowania? Jeszcze raz - fotki same z siebie się nie bronią, zyskują dopiero po porównaniu do konkurencji, ale… niesmak jakiś pozostaje.

Coitus Interraptus
28-10-2013, 11:50
Ładna dziewczyna, znajdź jej fotografa :)

JAP
28-10-2013, 12:26
http://www.polishbabesproject.pl/fotograf/sebastian-pietrzak

Nie no, poważny KONTRAKT

O kurde;
to ja mam jakieś inne poczucie estetyki.
Generalnie nie trafiały do mnie prace Wolanda, ale kilka mi się spodobało, między innymi dzięki oryginalności.
Nie obraź się Sebastianie (wiem, że się nie obrazisz :)
ale te fotki z projektu są imho bardzo nijakie; chyba chciałbyś robić bardziej odkrywczą fotografię?

I nie dorabiajcie ideologii, że fotki zyskują przy porównaniu z gorszymi (?)
gdyby je wrzucić między 15 przeciętnych fejsbukowych/maxmodelowych - raczej by się nie ostały.

Andrzej1974
28-10-2013, 16:50
Poza uroczą modelką... nic ciekawego...

FHR
28-10-2013, 23:08
Wszystkim zgromadzonym uprzejmie przypominam, że istotą wątku są zamieszczone w nim zdjęcia, a nie fakt udziału Wolanda w przedsięwzięciu Axe. Proszę o trzymanie się tematu. Z góry dziękuję.

Woland
28-10-2013, 23:17
Wszystkim zgromadzonym uprzejmie przypominam, że istotą wątku są zamieszczone w nim zdjęcia, a nie fakt udziału Wolanda w przedsięwzięciu Axe. Proszę o trzymanie się tematu. Z góry dziękuję.

sorki, dodałem w tytule "dla Axe" tylko dlatego aby dać ludziskom do zrozumienia że to tylko na zlecenie foty, ale wyszło jak zawsze :)

Woland
28-10-2013, 23:25
Cóż, wydaje mi się, że jest tam użyta jakaś konwencja wykonania fotek. Obejrzałem reszte prac i to co mnie uderzyło to fakt, że fotki Wolanda i tak chyba najfajniejsze.
Mógłbyś sprostować jeśli się mylę, ale czy macie jakieś ograniczenia? Jakiś schemat fotografowania? Jeszcze raz - fotki same z siebie się nie bronią, zyskują dopiero po porównaniu do konkurencji, ale… niesmak jakiś pozostaje.

widzisz w przypływie "opinii" nie zauważyłem Twego postu, ograniczeń nie mamy ale np przy moich pierwszych fotach stwierdzili że moje modelki są za seksowne i mam zacząć od nowa:) więc już nie siliłem się na "artyzm" i pstrykam uśmiechnięte polskie wesołe dziewczęta na tle czegoś tam:) dodałem Agatke dla przykładu bo już dawno nie miałem z tak naturalnym uśmiechem modelki, oczywiście nie zamierzam bronić tych fot że są jakieś super bo normalnie to nie moja baja :)

sailor
29-10-2013, 11:31

jak widac Woland zawsze moze liczyc na TWA :) polecialo kilka merytorycznych komentarzy chyba tylko dlatego ze stweirdzaly fakty. Gdybyscie w kazdym watku tak trzymali sie tematu i kasowali offtop to forum przestalo by istniec.