PDA

Zobacz pełną wersję : Nie moge dodac postu co działu zamienię...

esensja
16-10-2013, 22:59
Hejka

Czy ktoś się orientuje dlaczego nie mogę dodać postu do działu kupię/zamienię?
W związku ze zmiana systemu chciałbym zamienić swoją sb-800 na cos od tych na C :-)

WYSWIETLA SIE:

esensja, nie masz uprawnień by obejrzeć tę stronę. To może być spowodowane jednym z poniższych:

Twoje konto może nie mieć wystarczających uprawnień do oglądania tej strony. Czy próbujesz edytować post innego użytkownika, wejść w panel administracyjny lub zamkniętą część forum?
Jeśli usiłujesz wysłać post, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub może ono oczekiwać na aktywację.

Wyloguj Strona główna

TOP67
16-10-2013, 23:01
Tak, wiemy. Z powodu regulaminu.

Plastek01
16-10-2013, 23:16
Jak już Ci to TOP67 napisał, z powodu regulaminu, a konkretnie (niech stracę, podam):

2. Kto może zamieszczać ogłoszenia

Użytkownik chcący dodać ogłoszenie musi:
a) posiadać min. 75 postów napisanych na forum (stan licznika postów)
b) posiadać staż na forum minimum 6 miesięcy tzn. data zarejestrowania użytkownika musi być co najmniej 6 miesięcy przed datą dodawania ogłoszenia.

!AGresT
17-10-2013, 06:49
Cóż, jesteś dopiero 6 i pół roku na forum, więc ten tego tak...

blaise1973
17-10-2013, 08:03
Kolega czyta forum od sześciu lat, a teraz jak dziecko będzie musiał napisać brakujące czternaście postów. Ten punkt regulaminu jest śmieszny i nic nie zmieni mojego zdania na ten temat...

freefly
17-10-2013, 08:29
Kolega czyta forum od sześciu lat, a teraz jak dziecko będzie musiał napisać brakujące czternaście postów. Ten punkt regulaminu jest śmieszny i nic nie zmieni mojego zdania na ten temat...

Giełda to przywilej tych, coś się udzielają na forum, a nie biernie przeglądają forum. Ciesz się, że regulamin nie jest zbliżony do regulaminu elektroda.pl, a moderatorzy nie są tak pobłażliwi jak tutaj.:wink:

FHR
17-10-2013, 09:43
Skoro autor wątku otrzymał odpowiedź na swoje pytanie, temat uznajemy za wyczerpany i zamykamy.