Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nad rzeką - do oceny
Witam, proszę o obiektywną ocenę, od razu zaznaczam, tak wiem, generalnie nic specjalnego, nie ma jakiegoś głębszego przesłania, no ale oceńcie sami.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/10/its_realy_that_bad___by_dogi92d6ql02h-2.jpg
źródło (http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/288/0/3/its_realy_that_bad___by_dogi92-d6ql02h.jpg)
grzegorzdz72
15-10-2013, 20:17
No proszę Cię, ten znaczek na środku to chyba jakiś żart.
No proszę Cię, ten znaczek na środku to chyba jakiś żart.
Wrzuciłem na devianarta i się znak wodny dodał...
Proszę, teraz jest bez.
zbyszekD7000
15-10-2013, 20:20
W pierwszym momencie to myślałem że mi się coś w ekranie odbiło ;-)
Aleś poleciał po bandzie
W pierwszym momencie to myślałem że mi się coś w ekranie odbiło ;-)
Aleś poleciał po bandzie
Z czym ?
zbyszekD7000
15-10-2013, 20:33
Jeszcze pyta, z tym znakiem wodnym który teraz podmieniłeś foty
Jeszcze pyta, z tym znakiem wodnym który teraz podmieniłeś foty
Nie? po prostu odznaczyłem "add watermark" w opcjach devianarta?
Dobra sprecyzuj czy zarzucasz mi, że wziąłem czyjeś zdjęcie czy, że taki szajs wrzuciłem ?
zbyszekD7000
15-10-2013, 20:43
Kurcze, nie kumasz, niczego Ci nie zarzucam, nawet mi nie przyszło to do głowy że zamieściłeś czyjeś zdjęcie, wyłożę łopatologicznie, przesadą było zamieścić zdjęcie z wielkim znakiem wodnym na samym środku foty, teraz to podmieniłeś i nie ma tematu, a ty drążysz dalej, a ci co to będą czytać teraz, to nie będą wiedzieli o co chodzi,
Teraz zrozumiałeś ?:-)
Do samej foty nic nie mam, taki jesienny widoczek;-)
CODER_BEST
15-10-2013, 20:46
Fotka ruszana czy prosto z puchy?
Kurcze, nie kumasz, niczego Ci nie zarzucam, nawet mi nie przyszło to do głowy że zamieściłeś czyjeś zdjęcie, wyłożę łopatologicznie, przesadą było zamieścić zdjęcie z wielkim znakiem wodnym na samym środku foty, teraz to podmieniłeś i nie ma tematu, a ty drążysz dalej, a ci co to będą czytać teraz, to nie będą wiedzieli o co chodzi,
Teraz zrozumiałeś ?:-)
Do samej foty nic nie mam, taki jesienny widoczek;-)
Tak łapie ;]
Fotka ruszana czy prosto z puchy?
Fota prosto z lightrooma, po drobnej korekcie WB, cieni i bieli, no i usunięta dystorsja i aberracja z obiektywu, wyostrzanie i odszumianie jak to z RAWa.