Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W Bieszczadach budzi się nowy dzień
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img842.imageshack.us/img842/4487/983f.jpg)
04/10/2013 - 6:45
Połonina Wetlińska a dokładniej zaraz obok Chatki Puchatka
-16C :)
Pozdr.
grzegorzdz72
10-10-2013, 08:33
Dziwi mnie brak komentarzy bo zdjęcie jest rewelacyjne ! Pięknie opanowane światło i ta mgła podświetlona promieniami słońca. Do tego ta oszroniona trawa. Miodzio.
Tak z ciekawości pytam, spałeś w chatce czy śmigałeś po nocy żeby zdążyć na wschód ?
P.S. -16C było ????
Dziwi mnie brak komentarzy bo zdjęcie jest rewelacyjne ! Pięknie opanowane światło i ta mgła podświetlona promieniami słońca. Do tego ta oszroniona trawa. Miodzio.
Tak z ciekawości pytam, spałeś w chatce czy śmigałeś po nocy żeby zdążyć na wschód ?
P.S. -16C było ????
dzięki!
Spałeś to dużo powiedziane ;) ale tak -siedzieliśmy w Chatce. Rano było strasznie zimno i mega wiatr. Później wrzuce fajną fote, która świetnie to pokaże.
Rewelacja. Gratulację za uchwycenie momentu i wytrwałość.
Ile to razy wstawałem na wschód słońca, a tu mgła jak śmietana. Z tymi wschodami to same problemy. Latem trzeba wsyać o 3 rano, zimą zimno, a jesienią mgły.
Rewelacja , czekam na więcej bo tu pozostaje dość spory niedosyt
grzegorzdz72
10-10-2013, 15:42
Rewelacja. Gratulację za uchwycenie momentu i wytrwałość.
Ile to razy wstawałem na wschód słońca, a tu mgła jak śmietana. Z tymi wschodami to same problemy. Latem trzeba wsyać o 3 rano, zimą zimno, a jesienią mgły.
Coś o tym wiem ... w zeszłym roku wybrałem się wraz z grupą przyjaciół na wschód na Wetlińską. Wyjazd z domu 22.00, na miejscu około 2 w nocy, marsz pod górę przez las w zupełnych ciemnościach (tylko czołówki dawały jakieś światło). Na górze zastaliśmy mega-mleko, widoczność praktycznie zerowa, poczekaliśmy do wschodu z nadzieją, że się może rozpogodzi i mgły ustąpią, niestety nic takiego się nie stało, około godziny 7 rano postanowiliśmy wracać do auta. Nikt z nas nie zrobił żadnego uczciwego zdjęcia.
My zabieramy kuchenkę i grzane wino. Niestety zwykle jestem kierowcą ;)
krzychun
10-10-2013, 17:20
Efektowne, gratuluje ;)
No ale efekt jest.Pozdrawiam
jarekf34
10-10-2013, 21:36
Rewelacja... Swietnie pokazane warunki, które jak twierdzisz zastałeś na miejscu. Brrr... :)
Piękne zdjęcie, nic dodać nic ująć.