PDA

Zobacz pełną wersję : Web-Designer

Cosnek
01-10-2013, 16:36
Chce zainwestowac we wlasna stronke foto. Budzet: 1500zl. Mam pomysl jak stronka mialaby wygladac, nazwe, email na googlach juz dziala i fb tez. Wiem ze na forum mamy kilku zdolnych web-dizajnerow, prosze o kontakt.

M

strebor
01-10-2013, 16:46
Zgłoś się do kolegi piwkoo, nie wiem czy ten budżet ale imho dobry jest

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

rewddd
01-10-2013, 17:04
Zalezy co chcesz, czasem można dorwać dobrego grafika ale z mniejszym portfolio co by zrobił PSD i pociął ;)

Aeon88
04-10-2013, 08:17
W tym budżecie możemy podziałać z szablonem, na projekt "od zera" to niestety za mało. Aczkolwiek szablony są bardzo ładne, i jest ich tysiące, więc dobierzesz napewno coś dla siebie co odpowiada Twoim wymaganiom, a my to dostosujemy aby w 100% odpowiadało pierwotnemu wyobrażeniu. Strona na systemie CMS, w pełni nią samodzielnie zarządzasz.

Jeśli jesteś zainteresowany - pisz na PW. Oczywiście wystawiam rachunek, więc to sobie wrzucisz w koszty. Pozdrawiam!

fan911
07-10-2013, 15:44
Ja zaproponuję coś nie-szablonowego. Zapodam tylko adres do siebie: damianguzek.com (http://damianguzek.com) i ... zapraszam do kontaktu :) telefonicznie czy mailowo będzie łatwiej obgadać szczegóły.

ThomasVoland
07-10-2013, 16:07
Za tą cenę możesz mieć fajną stroną opartą o jakiś szablon i gotowy cms. W takie robione od zera się nie pchaj, bo to zupełnie nie taka kwota - sama grafika może kosztować znacznie więcej (kwestia poziomu/portfolio autora), a trzeba jeszcze ją pociąć i napisać cały kod strony. Zresztą to jak w fotografii - chcesz ślub za 500 zł, to na pewno się znajdzie pełno osób, które to zrobią. Jakość to już inna kwestia.

button
07-10-2013, 18:25
zgadzam się ze skinny'm. Customowa templatka na pewno nię będzie tak dopracowana jak kupiona od profesjonalistów.
Za 500 kupujesz templatkę
100 domena + hosting
Wdraższasz WP sam albo zostaje Ci kupa kasy na znalezienie wykonawcy (jak już zresztą pisałem na pw)

militarius
07-10-2013, 19:39
www.triglavdesign.com - napisz i spytaj co się da zrobić w tej cenie ;) a da się.

przem426
14-10-2013, 18:13
ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu ;)
ciekawe czy FV wystawią.....

Aeon88
15-10-2013, 02:15
ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu ;)
ciekawe czy FV wystawią.....

Właśnie to najczęściej słyszę od klientów, którym buduję nowe stronki - poprzednik bez nipu po wykonaniu strony tak szybko znikł jak się pojawił. Support to dla nieobeznanych z tematem klientów bardzo ważna sprawa, niestety większość patrzy najpierw na cenę, o problemach dowiadują się dopiero gdy się pojawią po wykonaniu zlecenia.