Zobacz pełną wersję : Web-Designer
Chce zainwestowac we wlasna stronke foto. Budzet: 1500zl. Mam pomysl jak stronka mialaby wygladac, nazwe, email na googlach juz dziala i fb tez. Wiem ze na forum mamy kilku zdolnych web-dizajnerow, prosze o kontakt.
M
Zgłoś się do kolegi piwkoo, nie wiem czy ten budżet ale imho dobry jest
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Zalezy co chcesz, czasem można dorwać dobrego grafika ale z mniejszym portfolio co by zrobił PSD i pociął ;)
W tym budżecie możemy podziałać z szablonem, na projekt "od zera" to niestety za mało. Aczkolwiek szablony są bardzo ładne, i jest ich tysiące, więc dobierzesz napewno coś dla siebie co odpowiada Twoim wymaganiom, a my to dostosujemy aby w 100% odpowiadało pierwotnemu wyobrażeniu. Strona na systemie CMS, w pełni nią samodzielnie zarządzasz.
Jeśli jesteś zainteresowany - pisz na PW. Oczywiście wystawiam rachunek, więc to sobie wrzucisz w koszty. Pozdrawiam!
Ja zaproponuję coś nie-szablonowego. Zapodam tylko adres do siebie: damianguzek.com (http://damianguzek.com) i ... zapraszam do kontaktu :) telefonicznie czy mailowo będzie łatwiej obgadać szczegóły.
ThomasVoland
07-10-2013, 16:07
Za tą cenę możesz mieć fajną stroną opartą o jakiś szablon i gotowy cms. W takie robione od zera się nie pchaj, bo to zupełnie nie taka kwota - sama grafika może kosztować znacznie więcej (kwestia poziomu/portfolio autora), a trzeba jeszcze ją pociąć i napisać cały kod strony. Zresztą to jak w fotografii - chcesz ślub za 500 zł, to na pewno się znajdzie pełno osób, które to zrobią. Jakość to już inna kwestia.
zgadzam się ze skinny'm. Customowa templatka na pewno nię będzie tak dopracowana jak kupiona od profesjonalistów.
Za 500 kupujesz templatkę
100 domena + hosting
Wdraższasz WP sam albo zostaje Ci kupa kasy na znalezienie wykonawcy (jak już zresztą pisałem na pw)
militarius
07-10-2013, 19:39
www.triglavdesign.com - napisz i spytaj co się da zrobić w tej cenie ;) a da się.
przem426
14-10-2013, 18:13
ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu ;)
ciekawe czy FV wystawią.....
ech... firmy bez nipu i regonu czy nawet fizycznego adresu w "kontakcie"... a potem szukaj wiatru w polu ;)
ciekawe czy FV wystawią.....
Właśnie to najczęściej słyszę od klientów, którym buduję nowe stronki - poprzednik bez nipu po wykonaniu strony tak szybko znikł jak się pojawił. Support to dla nieobeznanych z tematem klientów bardzo ważna sprawa, niestety większość patrzy najpierw na cenę, o problemach dowiadują się dopiero gdy się pojawią po wykonaniu zlecenia.