Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gdzieś w Maroko
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.fmix.pl/zdjecie/3935775/dsc-0215/rozmiar/4)
no jak to w Maroko, wszędzie te drogi podobne...
Ładnie, lubię takie klimaty. Mi pasuje taka pustka (no, znak jest ;))
I jeszcze brakuje klasycznego kadru na środku drogi. Super przestrzeń, sam się czaję na takie zdjęcie gdzieś kiedyś może...
Może Ty widziałeś, inni nie...A w ogóle to zajefajny komentarz.
Ładnie, lubię takie klimaty. Mi pasuje taka pustka (no, znak jest ;))
I jeszcze brakuje klasycznego kadru na środku drogi. Super przestrzeń, sam się czaję na takie zdjęcie gdzieś kiedyś może...
Dzięki za wejście!
Może Ty widziałeś, inni nie...A w ogóle to zajefajny komentarz.
No się już ich tyle naoglądałem na żywo i tutaj że... ale nie chodzi o to że nudne, lecz powtarzalne...
Najlepiej byłoby pokazać niesztampowy, cóż nawet sam chyba takowego nie mam a szkoda ;-)
A nie "w Maroku"?
Dla mnie, do pełni szczęścia, to znak mógłby się zdematerializować. Ale to IMHO.
A nie "w Maroku"?
No właśnie. Kiedyś bardzo dawno wyczytałem o nie odmienianej formie. I taką stosuję. Ale pewny nie jestem.
Co do znaku, to też posiadam taką wersję i przyznam, że się mocno zastanawiałem którą pokazać.
Dzięki żeś coś naskrobał. Wszystkie uwagi mile widziane...
adriansocho
02-10-2013, 23:07
Oj, chyba nie, to byłaby droga do Merzougi, tym bardziej, że już nieco widać górki.
obstawiam że to droga z Merzougi w kierunku Agdz ;-)
albo...albo z Dades w kierunku Mezrzougi ;-)
Prosimy autora o rozwiązanie łamigłówki.
Z Taroudant do Ouarzazate
adriansocho
03-10-2013, 23:18
Ciekawe, jechaliśmy z żoną rowerami od Erfoud do Merzougi i wygląda bardzo podobnie. Fajny jest kawałek bliżej końca, gdy jedzie się wzdłuż słupków wbitych co jakiś czas w ziemię:)
UUUU... rowerkami??? To wielce podziwiam(mam nadzieję, że nie w sierpniu?) A drogi jak to drogi. W Maroku wszędzie podobne:-P