Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] A przed Mnichem...
...Tatrzańska jesień
Z ostatniego wypadu w Tatry z forumowym kolegą j@ankiem.
***Zapraszam***
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img716/1526/wi0a.jpg)
Pozdrawiam
Bajcy
Śliczny kadr przedstawiający początki pięknej jesieni. Podoba się.
Bartekkw
30-09-2013, 22:26
Zdecydowanie najlepsze Twoje zdjęcie jakie do tej pory pokazałeś. Dobry kadr, technika i światło. To ze szlaku na Szpiglasową?
Dzięki Bartek.
Tak, to jest ze szlaku na Szpiglasową, początkowo miały być tylko wrota, ale poszedłem jeszcze raz tego roku na Szpigals, tym razem szlakiem dla emerytów;)
Świetnie to pokazałeś. Podoba się.
ostrytux
30-09-2013, 23:26
Ehhh pięknie jesienne kolory, aż się chce śmignąć na Szpiglasa albo Wrota Chałubińskiego!
Świetne kolory jesieni, i dobry kadr. Mam nadzieję że masz więcej podobnych zdjęć na karcie :)
fajnie, że się podoba;)
Mam parę kadrów z tej wyprawy, myślę że jeszcze coś tutaj pokaże.
Pozdrawiam
Janusz naprawdę dobre zdjęcie, ładnie Ci zaświeciło na drzewa no i pogoda git że żyć się chce !
Pokazuj kolejne...
ale za 3 godzinki pogoda się całkowicie odmieniła, nadeszły chmury i nie było światła ani pięknych widoków, jednka na szczycie udało mi się nacieszyć oczka;)
Następne będą, ale jak znajdę chwilkę
oj pięknie. Masz może gdzieś więcej ?
Pewnie wrzuce na swoją stronę, jak znajdę więcej czasu.
Świetna odsłona i kolory bdb, nie jestem przekonany do kadru ze ścieżką tak z prawej - ale to tylko takie moje ;)
Rafał ta ścieżka dodaje uroku, prowadzi, nie wprowadza nudy do całości ;-) widać gdzie i po co tam jesteśmy, hehe.
Nikonozaur
01-10-2013, 14:21
Jesień pełna gębą, dobry skład i kolorki, elegancko. ;)
Chyba nigdy nie miałem tylko zachwytów;) jestem dumny:D
Dzięki
Pozdrawiam
Bardzo mi pasuje takie połączenie dwóch planów, to "mówi" do mnie. Zdecydowanie zdjęcie na tak.
jarekf34
01-10-2013, 20:15
Również dołączę do grona zachwyconych, bardzo fajna odsłona :)
Piękną pogodę trafiłeś.
Fajne lekkie zdjęcie w pięknej kolorystyce...!
Boję sie teraz, że postawiłem sobie za wysoko poprzeczkę i bedzie cięzko znów czymś zachwycić;)
Dzięki za komentarze.
Pozdrawiam.
Rafał ta ścieżka dodaje uroku, prowadzi, nie wprowadza nudy do całości widać gdzie i po co tam jesteśmy, hehe.
Może się*źle zrozumieliśmy ;) , ścieżka jak najbardziej dodaje uroku - tylko chodziło mi że tak na uboczu bardzo.
Pozdrawiam
Podoba się, no poprzeczka wysoko.Pozdrawiam
...no poprzeczka wysoko.Pozdrawiam
I to mnie martwi;)
Dzięki za komentarze
Pozdrawiam.
Pablo 77
04-10-2013, 09:12
Fajnie pokazana jesień :)
Noooo, pięknie. Wiem co mówię (znaczy się piszę) ;-)