Zobacz pełną wersję : Fhr
flashmen
30-09-2013, 11:45
Powiedzcie mi czy FHR to powazy facet czy ma jakies kompleksy na swoim punkcie?
mateo912
30-09-2013, 11:46
A o co chodzi?
Ide po popcorn! :twisted:
pewnie większośc napisze, ze poważny a jak jest naprawde to nikt nie wie. Standardowo prawda będzie leżeć pośrodku.
EDIT:
Popcorn koniecznie - też se poczytam bo na bank będzie nieźle :)
Się zacznie wygarnianie hehehehe
Pamiętajcie, że w Internecie nie każdy jest tym, za kogo się podaje ;) ;)
czyli że FHR jest kobieta i nie ma sikawki ? :)
pewnie zaraz się tu rozpęta burza z powodu moderatorskiej nadgorliwości i tyle. Każdy ma hobby jakie ma - jeden robi foty, inny liczy pixele a jeszcze inny wylewa żale na forum. Każdy orze jak może i skoro kogoś to podnieca to nie zabierajmy im przyjemności :)
Zamknąłbym to juz i niech się kopia przez PW.
Kopernik też była kobietą! ;)
flashmen
30-09-2013, 12:05
Przy PW on jest nieugiety ale tu trzeba chyba w pysk dac.
Przy PW on jest nieugiety ale tu trzeba chyba w pysk dac.
no na pewno nie mozna olać - bo On to lubi (z racji zawodu) :)
www.youtube.com/watch?v=FBG3Ch9V3YA
;)
czyli że FHR jest kobieta i nie ma sikawki ? :)
pewnie zaraz się tu rozpęta burza z powodu moderatorskiej nadgorliwości i tyle. Każdy ma hobby jakie ma - jeden robi foty, inny liczy pixele a jeszcze inny wylewa żale na forum. Każdy orze jak może i skoro kogoś to podnieca to nie zabierajmy im przyjemności :)
I lepiej jeśli to robią w świecie wirtualnym, niż w realu.:grin:
To moze napisz o co chodzi (co slusznie zasugerowal Mateusz) bo tak to mi sie popcorn skonczy i dalej nie bedziemy wiedzieli o co poszlo ;)
Cisza. Czyżby FHR zagasił pożar w zarodku?
Każdy orze jak może i skoro kogoś to podnieca to nie zabierajmy im przyjemności :)
Zamknąłbym to juz i niech się kopia przez PW.
Zamknąć? No co Ty? Zabawa się zaczyna!
Nie twierdzę że nie. Wiadomo że będzie tu ubaw po pachy. Tylko nie wiem czy to aby potrzebne :) No ale skoro publika chce to pewnie - olimpiady nam tu na sikawki i miecze :) I piwa ... i jadła ... i przaśnej dziewki na kolanie ... z warkoczami ... i cycatej ... hehehehe
Pytanie:
Tylko nie wiem czy to aby potrzebne :)
Odpowiedź:
Wiadomo że będzie tu ubaw po pachy.
Mało było kiedykolwiek ubawy po pachy?
Ale o co Ci chodzi? O to że nie chce skasować Twojego tematu w którym cytuję: "bo wykorzystalem w nim zdjecie,z ktorego nie mam prawa korzystac"? Temat nie zostanie usunięty. Póki co został jedynie zamknięty.
flashmen
30-09-2013, 17:18
Dokladnie! Dalem slowo,ze to zdjecie usune ale nie mam mozliwosci edycji. Zarapartowalem posta i poprosilem o usuniecie tematu.
Otrzymalem odpowiedz, ze nie zostanie skasowany, a zostanie zamknięty i zostanie dla potomnych.
mateo912
30-09-2013, 17:29
Dokladnie! Dalem slowo,ze to zdjecie usune ale nie mam mozliwosci edycji. Zarapartowalem posta i poprosilem o usuniecie tematu.
Otrzymalem odpowiedz, ze nie zostanie skasowany, a zostanie zamknięty i zostanie dla potomnych.
no i w czym problem?
jeśli chodzi o ten tema gdzie pytałeś o lampę to czemu miałbyś go kasować?
flashmen
30-09-2013, 17:33
bo dalem slowo,ze usune to zdjecie, nie wnikam w szczegoly jesli mnie ktos o to prosi,
niestety zaladowalem je na darmowego imaga a nie na swoje konto wiec nie mam mozliwosci usuniecia nawet samego zdjecia.
charlie_kr
30-09-2013, 19:38
Hahaha, tylko czekam aż bany polecą :D
Swoją drogą, mnie też kiedyś kolega FHR wyprowadził z równowagi :P
adriansocho
30-09-2013, 21:24
Może ponegocjuj, zaproponuj wstawienie innego zdjęcia przedstawiającego tę lampę (skoro już znasz nazwę), tak aby inni czytający widzieli, czego dotyczy pytanie?
A jest problem z usunięciem wątku/postu/zdjęcia na prośbę autora/wstawiającego? Wietrzę jakąś złośliwość. Usuńcie chłopu to, o co prosi i po krzyku.
P.S. Lampa bardzo droga.
Ja piernicze... Naprawde chodzi tylko o skasowanie tematu? Nie robcie wsi...
PS. Forum od dawna idzie w jakas dziwna strone i nie jest to wina zwyklych uzytkownikow...
Rafał_Sz
01-10-2013, 05:58
1. Wstawiasz nie swoje zdjęcie, nie racząc nawet podać źródła.
2. Na publicznym forum zakładasz prowokacyjny wątek i jadąc okrakiem po brzytwie oskarżasz kogoś półsłówkami, nie wysilając się wyjaśnić w pierwszym poście co i jak.
3. Ostateczna decyzja (przeczytaj regulamin) zależy zawsze od moderatora, jeśli FHR uznał, że wątku nie usunie, to nie usunie.
Wątek zamykam, Twój wątek jest usunięty, temat jest wyczerpany.