PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Rolka o zachodzie

grzegorzdz72
22-09-2013, 18:07
zachodzik z dnia wczorajszego, na chwilkę, dosłownie kilka minut ładnie zaświeciło i na szybko szukałem czegoś na pierwszy plan, ... znalazłem taką rolkę, może mało urodziwa, ale większego wyboru nie było a czas gonił.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img812/1543/96sb.jpg)

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania

telly
22-09-2013, 23:57
Najkrócej rzecz ujmując uciąłbym nad rolką.

creep
23-09-2013, 20:22
Najkrócej rzecz ujmując uciąłbym nad rolką.
Jak to nad rolką? Przecież o niebo tu chodzi, ładne i nastrojowe. Na podłodze nie ma może tego światełka, ale biorąc pod uwagę ograniczenia o których pisał Grzegorz, jest ona więcej niż akceptowalna. Ogólnie przyjemny obrazek - bez szału ale poprawnie.

grzegorzdz72
23-09-2013, 21:06
Jak to nad rolką? Przecież o niebo tu chodzi, ładne i nastrojowe. Na podłodze nie ma może tego światełka, ale biorąc pod uwagę ograniczenia o których pisał Grzegorz, jest ona więcej niż akceptowalna. Ogólnie przyjemny obrazek - bez szału ale poprawnie.

Kiedy słońce przebijało się miedzy jedną a drugą chmurą, światełko na podłodze było, i to jakie !,
widziałem to parkując samochód, niestety mimo pośpiechu z mojej strony nie zdążyłem tego uchwycić na fotografii ...a wystarczyło wyjechać z domu parę minut wcześniej :-(

black70
24-09-2013, 20:29
Jak to nad rolką? Przecież o niebo tu chodzi, ładne i nastrojowe.

No właśnie ;) Niebo zostaje. To nie żart. Co w tej rolce jest takiego, że stała się tematem pierwszoplanowym?

Zahir
24-09-2013, 20:32
warunki jakie miałeś każdy widzi, ogarnąłeś przyjemnie i mimo wszystko pokazałeś fajne światło

creep
25-09-2013, 23:01
No właśnie ;) Niebo zostaje. To nie żart. Co w tej rolce jest takiego, że stała się tematem pierwszoplanowym?
Faktycznie, nie pomyślałem o tym że o to mogło chodzić - chwilowa pomroczność :) Rozumiem chęć autora do ustawienia czegoś na pierwszym planie, zrobiłbym podobnie. Takie odcięcie zostawia tylko niebo, a to trochę za mało.