Zobacz pełną wersję : DxO FilmPack 3 Essential edition || ZA DARMO
Do 31 października można ściągać DxO FilmPack 3 Essential edition :
http://www.dxo.com/intl/sony
Dzięki wielkie - pobrane ;)
GoOrange
22-09-2013, 11:07
Też sobie pobrałem, niech leży bo jeść nie woła ;) Dzięki za informację.
Jak długo czekaliście na maila z kodem aktywacyjnym?
GoOrange
22-09-2013, 14:44
Kilka minut ale mój wylądował w spamie.
Kilka minut ale mój wylądował w spamie.
1 min - reszta jak wyżej.
Władca Pixeli
26-09-2013, 04:11
Kilkakrotnie na forum ostrzegano przed firmą Dxo. Znana była z instalowania po cichu dodatkowego ukrytego oprogramowania.
Czy zaprzestali tego robić? Nie wiem? Ja dawno przestałem im wierzyć i trzymam się z daleka od ich oprogramowania.
Kilkakrotnie na forum ostrzegano przed firmą Dxo. Znana była z instalowania po cichu dodatkowego ukrytego oprogramowania.
Czy zaprzestali tego robić? Nie wiem? Ja dawno przestałem im wierzyć i trzymam się z daleka od ich oprogramowania.
A coś może być w tym. W przypadku kodeków do filmów wyłączyłem antywirusa i chyba nie zdążyłem włączyć przed instalacją DxO... A po instalacji antyvir nic nie wykryje?
Władca Pixeli
26-09-2013, 19:47
A coś może być w tym. W przypadku kodeków do filmów wyłączyłem antywirusa i chyba nie zdążyłem włączyć przed instalacją DxO... A po instalacji antyvir nic nie wykryje?
Było o tym na forum. Mnie jest szkoda czasu szukać.
Poszukaj w google
dxo interlok
Od tego czegoś jednak lepiej z daleka: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=2148429 .
Interlok, wykorzystuje do samo naprawy mechanizmy systemowe windowsów, a konkretnie plik autochk.exe, który trzeba usunąć z systemu (łącznie z kopią), albo zmienić mu nazwę.
Po wykonaniu tej czynności i po wyczyszczeniu rejestru i dysku z plików ILOK-a, a także po odświeżeniu tablicy MBR dysku system jest już czysty.
Jacek z Nikonem też
27-09-2013, 15:42
Czy macie jakieś potwierdzenie, że ten interlok nadal występuje w nowych wersjach oprogramowania dxo? Wyszukanie informacji na ten temat z ostatnich lat prowadzi wyłącznie do polskich for dyskusyjnych.
foto4deg
28-09-2013, 00:29
Panowie, takie pytanie.
W Macu wystarczy przeciągnąć ten program z folderu "Programy" do kosza i będzie ok?