PDA

Zobacz pełną wersję : Trójmiasto - fachowiec wykończeniowiec

photofun
16-09-2013, 17:44
Cześć!
Piszemy tutaj o wszystkim, więc czemu by nie zapytać, tym bardziej że nikt ze znajomych nie może nikogo polecić, a w internecie mnóstwo różnorakich ofert.

Czy ktoś z Trójmiasta korzystał z usług fachowca, którego mógłby z czystym sumieniem polecić? Chodzi o prace wykończeniowe tj. położenie płytek, hydraulika, lekka zabawa z elektryką, ewentualnie zrobienie podwieszanego sufitu.

Ewentualnie ma ktoś pomysł, gdzie szukać?

Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc.

qualin
16-09-2013, 17:55
Pan Zbyszek Szukalski - 501 795 391. Nie jest najtanszy, ale za to bardzo dobry. Ma w ekipie kafelkarzy, hydraulikow, elektryka i specow od burzenia i budowania scian oraz sufitow. My za wykonczenie 67 metrowego mieszkania zaplacilismy ok 25 tys zl ze wszystkimi materialami. Naprawde fachowiec godny polecenia i bardzo uczciwy, na kazdy zakup dostalismy faktury i dokladna rozpiske ile za co trzeba mu zaplacic. Nie bierze kasy na start, rozlicza sie etapami. Jak skonczy jeden etap to za to co zrobione bierze kase.

photofun
17-09-2013, 11:05
Dzięki za kontakt ;)
A mógłbyś jeszcze napisać co wchodziło w skład "wszystkich materiałów"? Są tam już zawarte kafle, podłogi itp?

qualin
17-09-2013, 11:14
Kurcze już nie pamiętam. Na pewno w tym były wszystkie kleje, farby, regipsy, srubki i inne gadżety. Coś mi się kojarzy,że bez kafli i paneli wyszło 17 tys zł.
Robiłem podwieszane sufity w kuchni, salonie, przedpokoju i łazience. Wywalalem dwie ściany i dwie wstawialem nowe. Jeden kaloryfer był likwidowany, drugi przenoszony. Przedpokoj, kuchnia i łazienka w kaflach, reszta mieszkania panele. Było sporo elektryki, przenoszenie gniazdek i punktów swietlnych w suficie ok 20, do tego ok 30 mb taśmy ledowej.

Jakbyś potrzebował to mam też namiary na dobrego stolarza i gościa co handluje sprzętem agd po cenach internetowych albo i taniej ;)

photofun
18-09-2013, 12:19
Jakbyś potrzebował to mam też namiary na dobrego stolarza i gościa co handluje sprzętem agd po cenach internetowych albo i taniej ;)

No pewnie, wszystko się przyda teraz ;)
Może być na priv

robin102
18-09-2013, 23:05
Jak byś miał zapewniony ciągly front robót i gdzie przenocować człowieka to bym Ci podesłał, ale już raczej na zime bo teraz zajęty. Spartakus u mnie bardzo,bardzo gruntowny remont robił. Chłopak jeździ po całym kraju za robotą, bo będąc obcokrjaowcem nie jest łatwo. Jest tani w porównaniu do naszych,a polski zna świetnie. Człowiek pracowity i zdolny, z estetyką i ne ma dla niego rzeczy niemożliwych,nie wydziwia , nie marudzi, żeś pan farbę kupił w Castoramie i dlatego ścian krzywa ect. Jak by co to pisz na PW.