Zobacz pełną wersję : Byliśmy fotoreporterami.
http://natemat.pl/74829,bylismy-fotoreporterami
Będziemy biadolić...? Bo ja znajduję raczej optymistyczny wydźwięk artykułu.
MEGALOPOLIS
16-09-2013, 22:57
mamy tez 40 milionowy kierowców, ale jakos tylko 1 Kubice ;)
.......Bo ja znajduję raczej optymistyczny wydźwięk artykułu.
Dokładnie tak :)
szczerze mowiac ... wcale im sie nie dziwie ze biadola... 30 lat na etacie, z zapewnionym sprzetem z najwyzszej polki, zapenwionymi tematami, ciepla posadka z pewna kasa, rozwijac sie nei trzeba bylo bo i po co .. a tu nagle zaczynaja wymagac i okazuje sie ze jest konkurencja.
ogladalem dosc czesto zdjecia jedzenia w wykonaniu pana Scichockiego w wyborczej i przyznam ze czesto zastanawialem sie jakim cudem takei gnioty ida do publikacji. Rynek jest paskudny ale da sie na nim utrzymac pod warunkiem ze fotoedytorzy beda stawiac na jakosc a nie na kolegow od wodki. mamy 40mln fotografow, trenerow pilki noznej i kierowcow. kazdy zna sie na wszystkim - taki narod. trzeba robic to w czym jest sie dobrym. jakosc jest sie w stanie obronic jesli da sie jej szanse. i jesl jest sie ja w stanei zaoferowac.
Gdy byłem mały ojciec zbudował dwa foliowe tunele na warzywa ogrzewane piecem tzw wiórowym.
Gdy pojawiły się pierwsze pomidory, a był to styczeń, zaczęli przychodzić niezapraszani ludzie na zakupy.
Dziś są supermarkety. Pomidory są zawsze i cały rok. Trzeba juz zadbać o marketing. O jakość.
Zmienia się technologia, zwyczaje, itd.
Kiedyś ... to wszystko smakowalo lepiej, inaczej...
:0)