Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Powietrzny autoportret
Pierwsza próba z samowyzwalaczem - przy kolejnych 2 nie udało mi się skoczyć w odpowiednim momencie, a potem przegonił mnie ochroniarz - niestety mając więcej niż 12 lat łamałem swoją obecnością regulamin placu zabaw ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://adamparuch.pl/zdj%C4%99cia/_DSC_1890.jpg)
Fajny pomysł. Mam nadzieję, że lądowanie było na nogi :)
CODER_BEST
15-09-2013, 19:28
Fajny pomysł kadr też mi się podoba, naprawdę świetnie ci to wyszło. Jeśli miał bym się już do czegoś przyczepić to szkoda, że nie złapało w pełni ostrych włosów ;/
grunia99
15-09-2013, 19:52
Fajny pomysł kadr też mi się podoba, naprawdę świetnie ci to wyszło. Jeśli miał bym się już do czegoś przyczepić to szkoda, że nie złapało w pełni ostrych włosów ;/
Ale to właśnie dzięki poruszonym (a nie nieostrym) włosom zdjęcie ma dynamikę.
A w sprawie 12 lat, to trzeba było powiedzieć, że jesteś po prostu wyrośnięty, bo czy stary koń by się tak zachowywał?
Dziękuję za komentarze!
zako, pewnie, że na nogi.
CODER_BEST, mnie włosy (jak gruni99) na zdjęciu nie przeszkadzają, ale szkoda mi nieco poruszonych butów.
grunia99, hah, może następnym razem spróbuję, o ile do tego czasu nie wydorośleję ;)
Świetny kadr i kompozycja. Dobra robota!
Doświetlałeś to czymś? Bo tak to mi wygląda :)
Doświetlone było na bank jak dobrze widzę od lewej bo strzelałeś fotkę pod słońce choć nie całkiem. Uwielbiam takie dynamiczne foty i bardzo żałuję, że nie mam na nie czasu. Ochroniarzem było się nie przejmować a zaprosić do zabawy fotograf musi być odważny kreatywny nie tylko w dramaturgii fotek ale i otoczenia ;-) Super !!!
Tak, tak, doświetlane. YN przez radyjko. Lampa leżała na widocznym częściowo po lewej stronie "mostku". Jestem zbyt poukładany, żeby tracić czas i zdrowie na kłótnie z ochroniarzem, wykonywał swoją pracę, co mi do tego. Choć nie ukrywam, wściekły pan z wąsem biegnący w tle wyglądałby na zdjęciu ciekawie ;)
Boleczek
01-10-2013, 14:22
Fajne, dynamiczne, radosne. Super
Moim zdaniem nie zawsze chodzi o to, by wszystko było ostre. Tutaj akurat ostro jest tam gdzie trzeba, a włosy czy buty właśnie podkreślają ruch. Mi się podoba, ściąłbym jednak kadr z prawej bo coś tam wystaje/wchodzi.