Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Slea Head II
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/96/9vaa.jpg/)
Nikonozaur
11-09-2013, 18:55
No cóż, można się tylko rozpłakać, nie ma się do czego przywalić. Piękne zdjęcie Grzesiu.
Naprawdę widać od ostatniego czasu progres ... nie ma się do czego przywalić
jak porównuję do swoich ataków pod słońce to widzę, że droga długa jeszcze. Świetne!
Przepiękne światło, technika nienaganna. Chwalić puszkę, chwalić...! ;)
katatjuta
11-09-2013, 22:24
Naprawdę świetne foto ale ja mam jedno ale... Dół jest świetny lecz chmury ani nie rozmazane anie nie ostre takie jakieś poruszone co mi nie pasuje. To tyle.
Bartekkw
12-09-2013, 00:06
Jak na moje oko cienie w PP powinny być jednak mocniejsze przy tym świetle. Kadr BDB
Obrazek jest świetny, pierwsze odczucie trawa przeostrzona przynajmniej na moim niedoskonałym monitorze :)
Sebastianito
12-09-2013, 00:47
Naprawdę widać od ostatniego czasu progres
Widać, widać!
Przepiękne światło, technika nienaganna. Chwalić puszkę, chwalić...! ;)
I pracowitość, i chęć nauki!
Dół jest świetny lecz chmury ani nie rozmazane anie nie ostre takie jakieś poruszone
I tu się zgodzę!
Dół jest świetny lecz chmury ani nie rozmazane anie nie ostre takie jakieś poruszone co mi nie pasuje.
Na warunki idealne bede czekal latami, trzeba brac jak jest, wczesniej pokazywalem kadr zrobiony chwile po tym jak slonce sie schowalo, bez swiatla na podlodze, tam widac, ze te chmurzyska takie bez wyrazu byly, choc osobiscie wolal bym wyrazniejsze;)
Jak na moje oko cienie w PP powinny być jednak mocniejsze przy tym świetle. Kadr BDB
Bartku, wersja pierwsa miala mocniejsze cienie, zrobilem tych wersji kilka i wybralem te wlasnie, osobiscie sie zgodze i nie, bo swiatlo nie bylo wcale takie mocne, slonce bylo za chmura i tylko odrobine oswietlalo podloge, cienie sa, ja je widze, ale pewnie w wesji finalowej na strone beda ciemniejsze;)
Obrazek jest świetny, pierwsze odczucie trawa przeostrzona przynajmniej na moim niedoskonałym monitorze :)
Nie mam takiego odczucia...
Dzieki wszystkim za dobre slowa, kazda uwaga na wage zlota.
Dzieki Seba za dobre slowo.
Adam Majchrzak
12-09-2013, 01:28
Kadr za sprawą tej skałki po lewej jest świetny :!: i bardzo mi się podoba ;)
Cóż tu więcej skrobnąć, hmmm, do kolorów i wyciągania z cieni nie będę się czepiał bo spoglądając na Twoje wcześniejsze odsłony da się zauważyć, że idziesz w tym kierunku, świadomie, więc Twoja obróbka, Twoja wola ;)
Pozdrawiam! =]
malasana
12-09-2013, 08:54
Ta odslona przypadla mi bardziej do gustu. Piekne zdjecie, piekne swiatlo i dobre rozplanowanie kadru.
jacekz40
12-09-2013, 10:58
Ta odslona przypadla mi bardziej do gustu. Piekne zdjecie, piekne swiatlo i dobre rozplanowanie kadru.
pełna zgodność :)
Pisalem posta na 300 stron, ale standardowo forum sie wywalilo...
Grzechu piekne! Ten kamulec po lewej daje +10000000000 do foty. Wspolnie z poprzednikami - moja ulubiona odslona.
A dziekuje, to zdjecie mialo byc jako pierwsze, ale nie moglem sobie z nim poradzic, pomoc kolegi bieglego i nakierowanie pomoglo mi to wywolac.
Bierz z nim slub bo taki duet bedzie miazdzyl x milion! :mrgreen: A wiemy co potraficie obaj solo...
:mrgreen: taaaa, spoko, juz nastaepnym razem bede wiedzial jak ruszyc z takim gwozdziem jak mialem, poza tym ja juz jedna zone mam;)
jarekf34
12-09-2013, 20:17
Widać, że nowy sprzęt służy Ci coraz lepiej, aby tak dalej...
Jak dla mnie pięknie się dzieje na tym zdjęciu począwszy od kadru, przyjemne światełko no i ta obróbka... :)
Kadr,światło i kolor jak trzeba.Pozdrawiam
Łukasz O.
15-09-2013, 18:31
Jak zwykle tylko pozazdrościć... Ładny kadr :)