Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wrak.
Adam Majchrzak
01-09-2013, 20:45
Każdy ma taki wrak na jakiego zasłużył :lol:
Zapraszam ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/09/vp7y-2.jpg
źródło (http://img15.imageshack.us/img15/4554/vp7y.jpg)
Pozdrawiam odwiedzających ;)
Tu i ówdzie przebija się jagodowa tonacja, zwłaszcza na niebie ale poza tym dobry minimal.
Sebastianito
01-09-2013, 21:24
Tu i ówdzie przebija się jagodowa tonacja, zwłaszcza na niebie ale poza tym dobry minimal.
Co nie ujmuje pracy...
Bartekkw
01-09-2013, 23:50
Dobrze że wody nie rozmyłeś - fajnie to wygląda
Adam Majchrzak
02-09-2013, 12:35
Taka sytuacja... jesień to i jagody dojrzały ;)
Dzięki Panowie! ;) Wierzcie lub nie, ale wtedy było paskudnie pochmurno (czyt. wspaniałe warunki pod ND'ka :lol: ), i dość mocno podciągnąłem tą fotkę, może nawet za bardzo?...
Bartku, no wyobraź sobie, że fotka z 2011, aktualnie big stopper mi się jeszcze nie znudził :razz:
Dzięki za wizytę. Pozdrawiam! =]
przyjemnie, naturalnie woda wyszła, a słońce zawsze można dorysować:)
Nikonozaur
02-09-2013, 18:46
Jeśli mam być szczery to miałeś Adamie znacznie lepsze wejścia. Motyw przedni, na minimal wręcz wymarzony, ale kiepskie światło pozbawia go wszelkich walorów. Kadrowo jest ok, reszta najwyżej taka sobie.
Adam Majchrzak
04-09-2013, 17:05
Jeśli mam być szczery to miałeś Adamie znacznie lepsze wejścia. Motyw przedni, na minimal wręcz wymarzony, ale kiepskie światło pozbawia go wszelkich walorów. Kadrowo jest ok, reszta najwyżej taka sobie.
I o to chodzi, o szczerość.
Dziękuję bardzo za Twój głos, bo taki liczy się bardzo, bo czasem jest tak, że nie ma się dystansu do własnych wypocin, i zdecydowanie lepiej usłyszeć opinię kogoś "z zewnątrz".
Wrzucając tutaj fotki nie oczekuję żebro-lajków, to nie te miejsce.
Chwilę temu znowu zakneblowano nam gębę, przy okazji, dyskusji, "komentować, czy nie" lub może bardziej chodziło "komu jak komentować", smutne to, ale cóż... Nie poczuję się urażony jak mi ktoś pojedzie, tylko niech to zrobi konstruktywnie, tak by moje pstryki były lepsze od poprzednich.
Od tego jest forum, prawda? ;)
Pozdrawiam serdecznie! =]
jarekf34
05-09-2013, 20:48
Ja tam bym zapewne wodę zamemłał ;):)
Fajny kawałek wrakola.
Pablo 77
05-09-2013, 21:25
Widziałem lepsze Twoje,ale rozumiem,że to odskocznia :)