Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Alone I Break
Kolejne zdjęcie opuszczonego "wraku", tym razem o nieco późniejszej porze. Zapraszam:
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/08/20130713_shipwreck_01_sharpen1000px-2.jpg
źródło (http://tomasz.cc/photos/wreck/2013-07-13_shipwreck_01_sharpen1000px.jpg)
Pieknie, ale nie wiem czy bym nie wolal jakbys stal na tych skalkach na srodku :D Kolory, kadr, obiekt w mocnym punkcie - wszystko na TAK! No moze odrobine w prawo zeby dac troszke wiecej miejsca za budynkiem.
coach_lodz
25-08-2013, 08:46
Nooo świetne zdjęcie, też uważam, że wszystko na TAK!
Zdjęcie super , wszystko mi się podoba, kadr, rozmycie wody jakby wyłaniał się ten wrak z mgły, światło i kolory , wszystko piękne.
Cypr to piękne miejsce , szkoda że byłem tam tak krótko tylko 5 dni i nie miałem czasu odwiedzic tyle pięknych miejsc. Wrócę tam........
Adam Majchrzak
25-08-2013, 12:29
A masz z większą ilością lewej? [Czy tam są już przeszkadzajki?]
Nie to żebym narzekał, bo bardzo mi się podoba powyższa odsłona.
Tonacja bardzo ciekawa, dobrze współgra z przedstawioną sytuacją.
[...z milimetrowych marudzeń, szeroki kąt troszkę zaczął ciągnąć domek do prawej, i nie bardzo pasuje mi LG,
a tak w ogóle, gdybyś ciachnął pomiędzy łódką na skale a domem to byłby całkiem fajny kwadrat ;)]
Pozdrawiam! =]
Sebastianito
25-08-2013, 14:19
Wykonanie bez zastrzerzen!
jarekf34
25-08-2013, 14:29
Przydałby mi się taki okaz na pobliskiej plaży w Grzybowie :):)
Elegancko jest.
Dzięki za komenarze :) Po prawej niestety więcej pokazać się nie dało, bo zaczynało się robić nieciekawie, natomiast po prawej było sporo miejsca, ale pustego... Po prostu morze :) Więc należało jakoś w kadrze statek umiejscowić, co też zrobiłem jak powyżej :)
Popozycja kwadratu ciekawa :)
jacekz40
26-08-2013, 15:40
Fajny obrazek :)
Patrzę i zastanawiam się czy dół nie powinien być troszeczkę jaśniejszy?
Dla mnie jest to wspaniałe zdjęcie, kompletne, przemyślane i z nieziemskim klimatem, gratuluje fotografii.
maniak666
26-08-2013, 22:52
Baja Panie, baja...
Nikonozaur
27-08-2013, 21:01
Super, wszystko jak trzeba od A do Z. Piękny model, mam nadzieję, że jeszcze go zobaczymy.
Bajeczna sprawa, kadr, kolory, kompozycja . Tylko czerpać ...!
lubie ten Twój nieziemski klimat:) zdjecie ma kopa w pierwszej sekundzie odbioru:)