Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga Toskanii
JaroPienza
24-08-2013, 23:21
...czyli wiadomo o co chodzi. Dlugo mnie tu nie bylo ,a wiec dla nie zapomnienia wstawiam kadr z dzisiejszego wschodu. Mam nadzieje ze sie komus spodoba.
Zapraszam do komentowania.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img21.imageshack.us/img21/2182/71nu.jpg)
Karrampuk
24-08-2013, 23:26
jak zwykle wysoka półka :-)
Podoba mi się kolorystyka i to że droga znika we mgle. Nie podoba mi się brakujący kawałek drogi ;-)
JaroPienza
24-08-2013, 23:50
jak zwykle wysoka półka :-)
Podoba mi się kolorystyka i to że droga znika we mgle. Nie podoba mi się brakujący kawałek drogi ;-)
Dziekuje.
Przybliz mi prosze, ktory to kawalek drogi brakuje??
Swietne! Co tu duzo pisac, swietne!
jest na co popatrzeć, zapierające dech kolory!
to może być tylko mój monitor ale dwie szerokości drzewa w prawo jest plamka fioletowawego zafarbu, która wyglada jak daleki krewny blika ;) nie wiem czy zwróciłeś uwagę
poza tym drobiazgiem jest pieknie, bardzo mi się podoba - gratuluję :)
Inne podejście niż zwykle, mi się podoba (choć mam wrażenie, że cienie po prawej stronie nieco sztucznie wyglądają, ale może mi się wydaje). Ładne, miękkie światło.
Coitus Interraptus
25-08-2013, 11:53
Uch, ale kicz; będzie się podobał :P
Wow. Rozłąka dobrze zadziałała. Coś nowego, pięknego.
Przybliz mi prosze, ktory to kawalek drogi brakuje??
Pewnie ten odcinek za drugim pagórkiem.
zrobiło się bajecznie. super fota. gratuluję
jarekf34
25-08-2013, 14:24
Dlugo mnie tu nie bylo
No i po tym czasie z jakim powerem wracasz :)
Piękne zdjęcie Jarku, bardzo podoba mi się ta miękkość na zdjęciu... już czekam na następne bo po takim czasie napewno dysk aż trzeszczy od materiału :)
Bartekkw
25-08-2013, 21:27
Z deczka przeszopowane Jarku - niebieskich pól to ja jeszcze nie widziałem a 36 lat po świecie chodzę ;) Kadr BDB
ostrytux
25-08-2013, 21:57
Z deczka przeszopowane Jarku - niebieskich pól to ja jeszcze nie widziałem a 36 lat po świecie chodzę ;) Kadr BDB
Ja tam się nie znam na tym czymś co piszesz Bartku :) mnie się podoba!
Jak dla mnie pozostanie w pamięci.
JaroPienza
26-08-2013, 00:58
Mniej Ps używam tym bardziej mnie o to podadzącie:)
Niebieskie pola? To naprawdę mam coś ze wzrokiem:) ale trudno pozostaną niebieskie ;)
Dzięki wszystkim za komentarze
Coitus Interraptus
26-08-2013, 09:56
Ano, są miejscami niebieskie; może czas na kalibrację monitora? ;)
JaroPienza
26-08-2013, 11:09
Ano, są miejscami niebieskie; może czas na kalibrację monitora? ;)
:) Kalibracja byla e zeszlym tygodniu. Czy na pewno to mój monitor szwankuje ??
To drzewo na srodku (prawie :D) mi tu nie pasuje (zwlaszcza, ze wyglada jakbys przymgielkowal fotoszopem na okolo, zbyt kontrastowy obiekt). Niebieska plama obok drzewka (po prawej). Dziwnie mgielka sie konczy (rowniez po prawej...). I brakujaca droga drazni ;)
Jak na Ciebie to tak srednio... chociaz kolory ladne ;)
jacekz40
26-08-2013, 15:12
Dobry kadr, fajnie poukładane i w całości dobre foto :)
Niebieskawa poświata na polach widoczna - potwierdzam ;)
Jest troszkę inaczej niż przyzwyczaiłeś i to mi się właśnie podoba. Super zdjęcie do powieszenia na ścianie.
A z tą poświatą, to coś w tym jest. Coś się tam dzieje na prawo od drzewa, choć nie na całym polu.
JaroPienza
27-08-2013, 11:04
Dziekuje, na pewno przyjrzę sie temu "problemowi"
Pięknie ,delikatnie światło i kolor.Pozdrawiam
Świetna robota, nie ma co się czepiać :)