Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Skała na pulpicie
http://img819.imageshack.us/img819/2654/2gi9.jpg
źródło (http://img819.imageshack.us/img819/2654/2gi9.jpg)
Może ciut więcej powietrza na górze? Ale tak w ogóle, to bjuti...
Może ciut więcej powietrza na górze? Ale tak w ogóle, to bjuti...
o tym samym pomyślałem, za ciasno na górze..
A co myślicie na temat czerni. Nie za ciemna ta skała??
ewentualnie, przydałby się element ludzki, by mieć skalę odniesienia.
Nie można mieć wszystkiego, przynajmniej nie zawsze jest to wykonalne.
Pozdrawiam.
Dla mnie czerń ok. Mało miejsca na górze psuje odbiór, przez dysproporcję ( ilość miejsca pod skałą ).
Jest dobrze, gdyby było więcej miejsca byłoby wybitnie.
Nie można mieć wszystkiego, przynajmniej nie zawsze jest to wykonalne.
Pozdrawiam.
Powiedz gdzie, daj sprzęt wspinaczkowy, załatw dojazd. Zobaczysz ile elementów ludzkich byś zebrał na samej górze ;)
Sebastianito
23-08-2013, 14:42
Żeby wejsc na Pulpit Rock nie trzeba mieć sprzetu wspinaczkowego. Na pochylonym głazie są wykute schodki. Wiem, bo byłem na szczycie :)
A nawet nie sprawdziłem ^^ To w czym problem... ;) Człowiek w czerwonej kurtce na górze by całkiem nieźle się prezentował, gdyby wydrukować to na A0. :)
Nikonozaur
23-08-2013, 19:32
Idę na stronę tych od ciasnoty, mi też duszno w tym kadrze, Reszta bardzo cacy.
jarekf34
23-08-2013, 21:21
Poza ciasną górą jest jak zawsze na wysokim poziomie :)
Poza ciasną górą jest jak zawsze na wysokim poziomie :)
Nie ukrywam, że również wolałbym więcej góry, nie będę szedł w zaparte. Niemniej jednak uznałem, że taka konwencja również mi się podoba a tym samym może i przypadnie do gustu innym.
Dziękuję i pozdrawiam.
Zdecydowanie powinno być więcej góry, widziałbym to nawet w kwadracie - skała w tym rozmiarze ale + wiecej dolu i sporo wiecej góry. wtedy by mi grało. Obróbkowo jesst świetnie.
czyżby to chodziło o to, co jest niepoprawne bardzo???
czyżby to chodziło o to, co jest niepoprawne bardzo???
Zdjęcie bardzo mi się podoba i nic o "niepoprawności" nie pisałem. Jedynie brakuje mi skali odniesienia, czegoś co mogłoby unaocznić czy ta skała jest wielka, czy raczej mała. Jako dopełnienie, a nie wytnknięcie niepoprawności. Zresztą, autor zdjęcia - z tego co widzę - odczytał tę moją uwagę właściwie.
Bartekkw
24-08-2013, 21:11
Fajna miejscowka. Widzę ze uparcie pakujesz wszędzie winiete - zaczyna mi to powoli w subiektywnym odbiorze lekko przeszkadzać ;) Ale widocznie taka wizja ;)
Fajna miejscowka. Widzę ze uparcie pakujesz wszędzie winiete - zaczyna mi to powoli w subiektywnym odbiorze lekko przeszkadzać ;) Ale widocznie taka wizja ;)
Rozumiem. Ale wizja jest silniejsza.