Zobacz pełną wersję : Foto Trójmiasto
marcin25
18-08-2013, 13:35
Hej,
Jestem z Olsztyna i we wtorek wybieram się na plener ślubny nad morze. Wybraliśmy plaża Sopot i Babie Doły, jak starczy czasu to jeszcze do wesołego miasteczka. Może podpowiecie mi gdzie w okolicach Trójmiasta są jakieś ciekawe miejsca na zdjęcia ślubne :)
Z góry dziękuję za podpowiedz :)
Pozdrawiam Marcin
Alcatraz
18-08-2013, 14:43
A dlaczego w dziale "sprzęt i akcesoria - Nikon d'SLR - D40 - D7100" ???
misiu610
18-08-2013, 14:48
Zapytaj kolegów z grupy Neptun.
http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=117
marcin25
18-08-2013, 14:58
Jak na razie nie mogę nic napisać w dziale Neptun - dostałem taki komunikat :
"marcin25, nie masz uprawnień by obejrzeć tę stronę. To może być spowodowane jednym z poniższych:
Twoje konto może nie mieć wystarczających uprawnień do oglądania tej strony. Czy próbujesz edytować post innego użytkownika, wejść w panel administracyjny lub zamkniętą część forum?
Jeśli usiłujesz wysłać post, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub może ono oczekiwać na aktywację "
A w dziale Nikon d'SLR - D40 - D7100 jest Was najwięcej :)
[...]A w dziale Nikon d'SLR - D40 - D7100 jest Was najwięcej :)
:roll: to nie oznacza, że trzeba robić bałagan.
W temacie - 3s w google:
Najpopularniejsze miejsca na plenery ślubne w Trójmieście i okolicach (http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/56,35636,14007816,Najpopularniejsze_miejsca_na_ple nery_slubne_w_Trojmiescie.html)
zamek w Krokowej.
zamek Rzucewo
Sale Ratusza w Gdańsku-zwlaszcza Czerwona,
Dom Uphagena na Dlugiej
Gemini w Gdyni
Palmiarnia w Oliwie
Pałac w Leźnie,
Pałac Opatów,
w Dworze Artusa albo w Ratuszu,
Gdańskie Bramy, Muzea
w zajezdni tramwajowej
oceanarium
matarnia..
ruiny na Westerplatte
marcin25
18-08-2013, 15:08
Dziękuję :D
Dziękuję bardzo za listę miejsc, myślę że wykorzystam :) Ale bardziej chodziło mi o miejsca nad morzem, na plaży gdzie jest mało ludzi :)
Kolo Trojmiasta, na plazy gdzie jest malo ludzi...... ciezko. Stawiam na Rzucewo. Ewentualnie Orlowo (okolice od molo w strone klifu) o poranku: swiatlo od strony morza, poznym popoludniem zacienione. Plaza, ujscie scieku zwanego Kacza rzeka, jakies drzewa, lodki rybakow, sam klif - jest w czym wybierac.
Tyle ze to bardzo oczywista miejscowka dla Gdynian (czyt. miliony fotek z tego terenu w obiegu).
Orlowo jest fajne jak komus na molo zalezy. Jest ono tylko troszke mniejsze od tego w Sopocie i nie ma takiego tloku.
Majki3City
19-08-2013, 14:34
Babie Doły odradzam. Mieszkam tu i plaża ostatnimi czasy nie wygląda ciekawie. Pełno syfu wyrzuconego przez morze na brzeg w tym martwe ryby a tam gdzie w miarę czysto pełno ludzi od samego rana do późnych godzin. Jedynie na falochronie pod skarpa na prawo od zejścia może być lepiej.
Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2