Zobacz pełną wersję : D7000 nie taki diabel straszny jak go maluja
witam
trafila mi sie okazja kupna oczywiscie po testowaniu i ze sklepu z drugiej reki D7000 z przebiegiem 10k
sprzecik jak nowy i po pierwszych testach domowych super trafia idealnie i bardzo pieknie
na oddanie mam 14 dni ale jak narazie chyba zostanie w domu a cala reszta czyli D3100 i D300 pojda na aukcje
nie wiem ale moze jednak trafila mi sie jakas dobra sztuka
PS tylko prosze tego postu nie traktowac jako prowokacjie czy wbijanie kija w mrowisko
dzieki
Od dawna wiadomo że nie wszystkie egzemplarze D7000 są wadliwe, tych sprawnych pewnie jest więcej, więc Ameryki nie odkryłeś.
irek6311
16-08-2013, 19:02
Sensu takiego tematu/postu nie widzę ale fajnie że cieszysz się z D7000 (też mam i zadowolony jestem) ;)
Zaraz i tak wątek będzie zbojkotowany przez osoby nigdy nie mające D7000 ;)
napisalem tego posta bo obecnie cena za nowke lub z drugiej reki jest akceptowalna
i mozna sie cieszyc fajnym aparacikiem
Witam ja też przymierzam się do kupna d7000, mam nadzieję że uda mi się trafić dobrą sztukę, mojejo d90 też wystawie na aukcję chociaż ma dopiero 4 tys. zdjęć , bo jakość obrazka z d7000 zdecydowanie jak dlamnie na plus
dzis troche potestowalem N35
musialem w menu ustawic na -15 przy tym szkielku przy N18-105 bylo ok
ale aparacik super
To nie jest wątek ani dział o obiektywach. Trzymajmy się tematu.
Wydzieliłem wątek o Sigmie http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=234853
witam
trafila mi sie okazja kupna oczywiscie po testowaniu i ze sklepu z drugiej reki D7000 z przebiegiem 10k
sprzecik jak nowy i po pierwszych testach domowych super trafia idealnie i bardzo pieknie
na oddanie mam 14 dni ale jak narazie chyba zostanie w domu a cala reszta czyli D3100 i D300 pojda na aukcje
nie wiem ale moze jednak trafila mi sie jakas dobra sztuka
PS tylko prosze tego postu nie traktowac jako prowokacjie czy wbijanie kija w mrowisko
dzieki
z ciekawości jak teraz ceny "z drugiej ręki" D7k z małym przebiegiem? jest następca D7100 starszy brat dostał przede wszystkim zły PR bo i chyba było za co? ;) z tego co widziałem cena nowych np. w FJ około 3100 w promocji z S 18-125mm a internetowym sklepie około 2800pln za body czyłi już prawie tyle co D90 z kitem.
Ostatnio na giełdzie poszedł za 2200 zł.
Ostatnio na giełdzie poszedł za 2200 zł.
hmmm ... no to te 2800 złociszy wydaje się przywoitą ceną jak za nowy nieśmigany na gwarancji sprzęt:)
z ciekawości jak teraz ceny "z drugiej ręki" D7k z małym przebiegiem? jest następca D7100 starszy brat dostał przede wszystkim zły PR bo i chyba było za co? ;) z tego co widziałem cena nowych np. w FJ około 3100 w promocji z S 18-125mm a internetowym sklepie około 2800pln za body czyłi już prawie tyle co D90 z kitem.
Cały czas różnica 800zł pomiędzy D90 + 18-105VR (2500zł) a D7000 + 18-105VR (3300zł) się utrzymuje. Używkę D7000 widziałem u nas na giełdzie za 2200zł, ale nie pamiętam jaki miała przebieg.
sledzilem ceny na ebay .de
do mozna juz wyrwac przebieg max 20k za 400-450 euro w idealnym niemieckim stanie
jak ktos by chcial do mam linka do sklepu z ebay super ceny i puszki jak nowe