Zobacz pełną wersję : Tunezja, Turcja - bezpieczeństwo
Cześć,
Wie ktoś czy w miejscowościach nadmorskich jest aktualnie bezpiecznie w Turcji czy Tunezji? Może ktoś był ostatnio?
Byłem w Turcji przez 15 dni na przełomie czerwca i lipca. Było i jest bezpiecznie, co tam się może dziać? Ludzie wychodzili na ulice wieczorami w dużych miastach w proteście, w Stambule na placu Taksim trochę rozrób było i tyle. W samym czerwcu i lipcu w Turcji było ok. 100 tyś Polaków (dane od agenta biura ITAKA, który ma info z naszego MSZ) więc jakie można mieć obawy?
Zresztą na tym forum masz dużo info o Turcji http://forum.gazeta.pl/forum/f,660,Turcja.html
Ja w sobotę lecę do Egiptu i żadnych zamieszek się nie obawiam.
Magdalena K.
14-08-2013, 11:04
Daj znać jak tam w Egipcie bo ja się wybieram co prawda dopiero w grudniu ale chce spać spokojnie :)
Lecimy do Marsa Alam. Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby się czegoś obawiać, ale daj znać za 2 tygodnie na PW, to napiszę. Inaczej skleroza mnie pokona i zapomnę.
Daj znać jak tam w Egipcie bo ja się wybieram co prawda dopiero w grudniu ale chce spać spokojnie :)
Wiesz ile może się do grudnia wydarzyć? :)
Magdalena K.
14-08-2013, 12:47
MC_ Ok.
FHR - wiem wiem :P ale Egipt to jedyna opcja cenowa w grudniu dla mnie...a w marzeniach zostaje Tajlandia :)