Zobacz pełną wersję : Pozycze body
Jak w temacie bede potrzebowal jakies body Nikona jako zapas (najlepiej cos z silnikiem, moze byc d90) na sobote/niedziele 17/18.08.
Zdjecia bede robil w Czluchowie, a nocuje w okolicach Pily wiec najlepiej z tamtych rejonow bym cos przygarnal. Gdyby trafila si ejakas dobra dusza z 3miasta to musze uprzedzic, ze wyjezdzam stad 15go, a wracam dopiero 23go wiec puszke niestety zabralbym na dluzej niz wspomniane 2 dni.
Oczywiscie odwdziecze sie dobrym trunkiem :)
To tak jakbyś napisał - pożyczę żonę.:wink:
Plastek01
12-08-2013, 13:30
Akurat mam "na zbyciu" d90, ale w Płocku raczej Ci nie będzie pasować, bo to jednak dość spory kawałek.
No niestety nie w ta strone, ale dzieki wielkie za dobre checi :)
robin102
12-08-2013, 23:33
Teraz już jest dobrze. Pożycz z wypożyczalni i będziesz zadowolony i ubezpieczony.
Niestety nie moge zadnej znalezc w 3miescie :/ Jest tylko sigma co szkla wypozycza w sopocie.
charlie_kr
13-08-2013, 09:49
jakbyś był w Krakowie albo w Kielcach, to mogę Ci d3 pożyczyć. Ewentualnie photorent.pl :)
robin102
13-08-2013, 13:49
Wypożyczalnie wysyłają sprzęt kurierem. jak dziś zamówisz to w piątek spoko dotrze do Ciebie aparat. Jak ważna realizacja to trzeba pożyczyć. Albo zaproponuj komuś asystowanie na zleceniu więc będziesz miał dostęp do drugiego aparatu jak by co ;)
To tak jakbyś napisał - pożyczę żonę.:wink:
akurat to nienajlepsze porownanie. w takim przypadku chlopak by sie od ofert nie opedzil...
mysle ze to niezla fraza do pozycjonowania strony ;)
Wypożyczalnie wysyłają sprzęt kurierem. jak dziś zamówisz to w piątek spoko dotrze do Ciebie aparat. Jak ważna realizacja to trzeba pożyczyć. Albo zaproponuj komuś asystowanie na zleceniu więc będziesz miał dostęp do drugiego aparatu jak by co ;)
Mam robic weselisko za grosze, praktycznie zwroci mi sie tylko koszt przejazdu (bo to dla znajomych) takze niezbyt usmiecha mi sie dokladac do interesu. Zreszta w photorent maja juz rezerwacje na ten weekend :/
No nic przyjdzie zacisnac zeby i liczyc na to, ze moja siedemsetka sie nie wykrzaczy w polowie :P
Jeśli można to podepnę się pod temat, jakaś pełna klatka ewentualnie D300 na czwartek, śląsk okolice Rybnika. Pomoże ktoś?