Zobacz pełną wersję : Sara - Z widokiem na Giewont
Podczas przemierzania Tatr :)
Z widokiem na Giewont
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://dl.dropboxusercontent.com/u/55537991/Photo/DSC_3095rpsm.jpg)
Pozdrawiam
Warunki zapewne nie były łatwe w takiej miejscówce, podoba mi się, aczkolwiek mam wrażenie, że zdjęcie jest trochę przeostrzone.
siedzi sobie Sara z widokiem na Giewont
tylko tyle
barracuda
08-08-2013, 19:28
Myślę, że jak na fotografię albumową to bardzo fajne zdjęcie.
A nie lepiej byłoby z mniejszą głębia ostrości?
Fajne buty do "przemierzania" Tatr;) eh...
Pozdrawiam.
A jakie powinny być ?
a uważasz, że w takich powinno się chodzić? zwłaszcza w eksponowane tereny?
No ale raz że nie wiadomo w czym weszła a dwa to to są jednak tenisówki za kostkę.
Cieszmy się że nie obcas ani japonki :-)
gustaw79
09-11-2013, 16:25
Raz widzialem na szczycie Krywania faceta w japonkach. W górach jak to lubi bywać pogoda zmienna jest, i spadł śnieg.
No ale raz że nie wiadomo w czym weszła a dwa to to są jednak tenisówki za kostkę.
Cieszmy się że nie obcas ani japonki :-)
Hm... fajna teza z tymi dwoma parami butów;)
Tak z ciekawości zapytam, chodzisz po Tatrach?
Co do japonek itp, juz kiedyś tutaj na forum pisałem, że ludzka wyobraźnia w ubiorze w góry nie zna granic. Wejść na szczyt pewnie da się wejść we wszystkim, ale czy i jak to jest bezpieczne? to już inna sprawa, niestety czasem ludzie o tym zapominają...dla przykładu ostatni wypadek na rysach, gdzie chłopak spadł, wychodząc w adidasach
I spadł, bo miał adidasy? Ja chodzę od 15 lat po różnych górach w adidasach i śmieję się do rozpuku z osób w butach "specjalnie przeznaczonych" łażących po oznakowanych szlakach. Problemem jest brak wyobraźni a nie obuwie. A co do zdjęcia - ot pstryk, tylko zabawne wrażenie robi to wywalone logo.
I spadł, bo miał adidasy? Ja chodzę od 15 lat po różnych górach w adidasach i śmieję się do rozpuku z osób w butach "specjalnie przeznaczonych" łażących po oznakowanych szlakach. Problemem jest brak wyobraźni a nie obuwie. A co do zdjęcia - ot pstryk, tylko zabawne wrażenie robi to wywalone logo.
Widziałem Cię chyba. Szedł kiedyś koło mnie taki facet w Adidasach i śmiał się do rozpuku. To To Ty?;)
Widziałem Cię chyba. Szedł kiedyś koło mnie taki facet w Adidasach i śmiał się do rozpuku. To To Ty?;)
Jeżeli to ty byłeś w tych salomonach do pół łydki i wełnianych skarpetach w upalne lato na szlaku nad Morskie Oko - to tak, to byłem ja ;)
Jeżeli to ty byłeś w tych salomonach do pół łydki i wełnianych skarpetach w upalne lato na szlaku nad Morskie Oko - to tak, to byłem ja ;)
Tak, to ja, ale schodziłem z lasu pod Dziadułą więc musiałem mieć ciężkie buty i dobre skarpety ;)