Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kraniec ziemi
http://img15.imageshack.us/img15/4992/5mqw.jpg
źródło (http://img15.imageshack.us/img15/4992/5mqw.jpg)
Świetny nastrój. Może troszkę ciemno na pierwszym planie
Kadrowałbym bez lewej skały, i usunął bym białą ramkę, na moje oko lepiej by było ;-)
..i usunął bym białą ramkę, na moje oko lepiej by było ;-)
..ramka akurat dodaje kopa temu zdjęciu, mnie sie podoba:)
Bartekkw
04-08-2013, 17:50
Straszliwa winieta się wkradła w dolne narożniki zdjęcia - nie wygląda to dobrze
Pięknie! Kadr, obróbka i nastrój na duży plus.
Straszliwa winieta się wkradła w dolne narożniki zdjęcia - nie wygląda to dobrze
Winieta dodana świadomie. Rozumiem, że może się nie podobać. Jednak koncepcją autora było skierowanie wzroku do środka kadru oraz podtrzymanie serii w podobnym nastroju.
Pozdrawiam odwiedzających.
fantasywings
05-08-2013, 01:58
osobiście widziałbym tutaj kadr pionowy bez bocznych skał, można zobaczyć takowe
osobiście widziałbym tutaj kadr pionowy bez bocznych skał, można zobaczyć takowe
Z tego ujęcia posiadam słownie tylko jedną klatkę, stety lub niestety.
Pozdrawiam.
Mi się podoba tak jak jest i to bardzo
Tutaj to ja wymiękłem, bo podoba mi się bardzo, klimatycznie i przemyślane. Świetny kadr.
maniak666
05-08-2013, 20:42
Winieta dodana świadomie. Rozumiem, że może się nie podobać. Jednak koncepcją autora było skierowanie wzroku do środka kadru oraz podtrzymanie serii w podobnym nastroju.
Pozdrawiam odwiedzających.
Czy sama konstrukcja kadru tego nie czyni? Toteż uwagę Bartka rozumiem i podtrzymuję. Ale generalnie fot na duży plus.
Czy sama konstrukcja kadru tego nie czyni? Toteż uwagę Bartka rozumiem i podtrzymuję. Ale generalnie fot na duży plus.
Pozostawiając "jasne" klify w narożnikach utraciłbym pewien nastrój, pozostanę przy swojej koncepcji.
Dziękuję niemniej za opinię i pozdrawiam.
A mnie sie podoba i kadr, i ramka, i winieta, nic bym nie zmienił.
jarekf34
05-08-2013, 23:44
Wszystko mi tu pasi, fajne klimatyczne zdjęcie.