Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Eric Liyah Kane [matteo]
Jedyn z kadrow jakie udalo mi sie uratowac po wywolaniu negatywu w mocno przeterminowanym wywolywaczu.
Myslalem, ze bedzie gorzej ale...
Mamiya RB67 PRO SD, 180mm, HP5 400
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://matis.i.media.pl/photography/Ilford_HP5_400_mini.jpg)
Pozdrawiam i dzieki wielkie za odwiedziny.
Ulalalla, powiem tak -- jest troszkę bałaganu z kanapą, kolanem, miseczką stanika, talią, kciukiem przy uchu. Ok, zdarza się najlepszym... ;)
Natomiast to, jak pięknie złapałeś oczy i wyraz twarzy - B R A W O ! ! ! :D
Nawet ujmując to, że uroda w bardzo moim typie, zasłaniając kartkami całość, prócz oczu -- pięknie chwycony portret :)
Świetny portret Bruce'a :)
A tak poważnie, to piękny, prosty, klasyczny czarnobialy portret, który hipnotyzuje....i gdyby pilon nie wspomniał o szczegółach, a zwłaszcza o kolanie....to bym nie zauważył
Dobrze jest i modelka sliczna
Świetny portret Bruce'a :)
A tak poważnie, to piękny, prosty, klasyczny czarnobialy portret, który hipnotyzuje....i gdyby pilon nie wspomniał o szczegółach, a zwłaszcza o kolanie....to bym nie zauważył
Dobrze jest i modelka sliczna
Mnie jedynie to kolano troche w oczy kole niestety przeoczone no i zalapalo sie w kadrze. Wykadrowywac nie chcialem bo musialbym ciac po lokciach a to jeszcze gorzej :-)
Ulalalla, powiem tak -- jest troszkę bałaganu z kanapą, kolanem, miseczką stanika, talią, kciukiem przy uchu. Ok, zdarza się najlepszym... ;)
Ja to bym chyba wpatrując się w to zdjęcie przez 10 lat tego nie zauważył :-P To nie drwina tylko ciekawość jak można coś takiego zobaczyć. Inna sprawa, to to, że ja tego nie widzę.
Jesli chodzi o foto, to bardzo mi się podoba.
Dexter88
29-07-2013, 01:01
Świetnie uchwycone zdjęcie. Przeszkadza kolano. Mam wrażenie, że jest za szeroko, ściąłbym boki razem z dołem lekko.
remiksson
29-07-2013, 03:39
Bardzo mi się podoba :) i modelka i kadr, brawo!
Ja to bym chyba wpatrując się w to zdjęcie przez 10 lat tego nie zauważył :-P To nie drwina tylko ciekawość jak można coś takiego zobaczyć. Inna sprawa, to to, że ja tego nie widzę.
Jesli chodzi o foto, to bardzo mi się podoba.
Dzieki!
Świetnie uchwycone zdjęcie. Przeszkadza kolano. Mam wrażenie, że jest za szeroko, ściąłbym boki razem z dołem lekko.
Gdybym ''ciachnal'' boki to zrobiloby sie zdecydowanie za ciasno. Modelka wygladalaby ''ciezko''. Tak mi sie wydaje.
Bardzo mi się podoba :) i modelka i kadr, brawo!
Rowniez dzieki!
Dawno tak pięknej pracy nie widziałem ... Cud , miód i orzeszki :) Kadr, światło i obróbka po prostu zniewalające .