Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tylko dla orłów
http://img13.imageshack.us/img13/6054/9rqg.jpg
źródło (http://img13.imageshack.us/img13/6054/9rqg.jpg)
Nieźle, soczyście:) Troche wiecej koloru niz zawsze. A tytuł to niby jako odniesienie do skał?:)
katatjuta
25-07-2013, 19:06
Naprawdę super. Widział bym to jeszcze w dłuższym czasie i gdzie nie gdzie na skałach dorzuciłbym zółtego i było by cacy :)
Pięknie. Widzę, że się stęskniłeś za forum. Fajnie.
Swietne można dać na ścianę. Czuje się jakbym stał na tych skałach.
jarekf34
26-07-2013, 10:46
Tak jak poprzednik napisał, tylko na ścianę z tym :) Aż strach pomyśleć co będziesz pokazywał z tego roku :)
RobertSoul
26-07-2013, 11:40
Bardzo dobre zdjęcie !
Bartekkw
26-07-2013, 20:51
Przyjemnie. Technicznie OK ale trochę już monotematycznie się robi ;)
Przyjemnie. Technicznie OK ale trochę już monotematycznie się robi ;)
Sprecyzuj Bartku, bo sam potrafisz miesiacami pokazywac te same gory...
A co do pracy, coz technicznie bardzo ladnie, jakosc super, kolor ze smakiem, ale calosc pachnie reka kolegi ktory sie na to forum obrazil razy kilka, wiem, ze autor inny, ale szkola wiadoma, uwazaj, bo zostaniesz oskarzony o "podbieranie tonacji i stylu":D:D:D:D
Coz dla mnie widok jak widok, kilka skalek, dobrze pokazane w kadrze 2x1 jak twoje wszystkie, taka niby marka "artystyczna" i fajnie, ale glowy nie urywa, brakuje tutaj tematu, jest to zwykle zdjecie bez swiatla nad morzem z widokiem na fajna podloge...
Coz moze nie doroslem, a moze jestem zbyt kiczowaty zeby pojac wiekszosc twoich perfekcyjnie wykonanych technicznie zdjec, ale tresc w nich raczej znikoma, poza kilkoma ktore sa bardzo dobre.
To chyba wszystko co zawsze chcialem Tobie napisac, twoj nauczyciel, czy guru (chyba kazdy na tym forum landszafciaz dazy szacunkiem tego kolesia, ja tez, choc on mnie nie) Kulten zrobil dobra robote, przekazal technike ale nie przekazal oka.
Greg, "oka" nie da sie przekazać. To chyba ostatnia rzecz, której można sie nauczyć.
Kulten zrobil dobra robote,
Hmm, mam nadzieję że autora nie urażę, ale patrząc na datę i sposób obróbki mam nieodparte wrażenie, że On to jest...
Bartekkw
27-07-2013, 21:53
Sprecyzuj Bartku, bo sam potrafisz miesiacami pokazywac te same gory...
Pokazujemy to w czym jesteśmy dobrzy ;) Ty rąbiesz w kółko łódki Grzesiu i Mohery. Ja mam góry, morze i Wisłę (czyli Polska wzdłuż ;)) Kol. Lomax kamienie. Na końcu mojej wypowiedzi była emotka, także nie spinaj się zbytnio. Poza tym UK czy Irlandia to nie tylko wybrzeże jak przypuszczam i chętnie zobaczyłbym coś więcej zanim tam się wybiorę ;)
Hmm, mam nadzieję że autora nie urażę, ale patrząc na datę i sposób obróbki mam nieodparte wrażenie, że On to jest...
To nie on jestem pewien...popatrz na prace Bery a te tutaj, te tutaj sa perfekcyjne, ale brakuje im tego blysku jakie maja prace Marcina.
Bartku, zapamietam te slowa, mam takie podejscie jak Ty, pokazuje co mam...
To nie on jestem pewien...popatrz na prace Bery a te tutaj, te tutaj sa perfekcyjne, ale brakuje im tego blysku jakie maja prace Marcina.
W sumie nieważne, on czy nie. Bo foty ładne. Jak zaważyłem to nie tylko mnie się skojarzyły z Marcinem.
Fajnie, że nie ma całkowitego rozmemłania, tylko w miarę krótki czas naświetlania - tak lepiej pasuje. Niezależnie od tego jaka jest prawdziwa tożsamość K. Lomaxa, zdjęcie podoba mi się bardzo i chętnie zobaczyłbym je na ścianie...
glowy nie urywa, brakuje tutaj tematu, jest to zwykle zdjecie bez swiatla nad morzem z widokiem na fajna podloge...
Bede nudny, ludzie w odpowiednim miejscu z minimalna wiedza foto robicie takie zdjecie...
Charlie11
28-07-2013, 23:41
Piękne :)