Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Hot'n'Cold
Greg ma swoje łódki, ja też znalazłem coś dla siebie ;-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/07/wreck_pegeia-3.jpg
źródło (http://tomasz.cc/photos/wreck/wreck_pegeia.jpg)
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
niech MOC będzie z Tobą ;-) dawaj kolejne !
Fantastyczne zdjęcie, a kolory jeszcze lepsze!
josephebeloki
24-07-2013, 14:31
A to nie screen z gry? Ja dziękuję, normalnie jak w jakiejś grze komputerowej. Fajny klimat , ale wychaczyłeś miejscówę.
Sebastianito
24-07-2013, 18:08
O żesz ty! Coś czułem, że właśnie dziś powieje świeżością na forum... nie myliłem się! Przepiekna praca, której myślę, że nie powstydziłby się żaden fotograf!
Klimacik nietuzinkowy, tylko pozazdrościć, wspaniała praca:)
Coz, gdzies juz sie wypowiadalem o tym, zdjecie znakomite w kazdym calu, wroc tam nie raz a dorwiesz zdjecie wybitne.
Super swiatlo, piekny temat, piekne kolory, bardzo dobre!
katatjuta
24-07-2013, 20:39
Rewelacja! Jeśli on tam jest cały czas to masz miejsce do focenia pod każdym kątem :) Super sprawa z takim stateczkim no i zdjęcie piękne :)
Niesamowite !
p.s. Cy tylko ja widzę w LD plamy jakby zabrakło przestrzeni barwnej ?
Niesamowite !
p.s. Cy tylko ja widzę w LD plamy jakby zabrakło przestrzeni barwnej ?
Nie jesteś jedyny w swoim pytaniu.
Pięknie, pocztówkowo, bardzo się podoba :)
Na Cyprze jak widać można znaleźć piękne wraki :) fajna fota.
baardzo przyjemne, świetne światło a i model nie tuzinkowy. Powtórzę za Greg77 - miejsce z potencjałem!
Doskonale wiem jak trudno trafić na idealne warunki i nie wiem jak daleko masz do tego miejsca ale ja osobiście bym tam wracał w nadzieji na ciekawsze niebo, co mi się podczas ostatniego pobytu na Krecie nie udało ale to inna historia, a twoje zdjęcie świetne - gratki :)
ps. czemu z telefonu uploadujesz? ;)
Dzięki za komentarze!
Jakość padła miejscami, bo chyba telefon coś skompresował przy wysyłaniu, podmienię w wolnej chwili.
Wrak sobie stoi od ponad dwóch lat. Byłem tam zaraz po tym jak się rozbił, ale kilka dni później postawiono budkę wartownika, a teren otoczono płotkiem i nie dało się zbliżyć do statku. W międzyczasie odwiedzałem miejsce, ale wartownik dalej sobie pilnował wraku, więc nie wybierałem się w to miejsce za często.
Ostatnio przejeżdżając niedaleko odwiedziłem wrak i okazało się, że domek z wartownikiem zniknęli, została sama tabliczka informacyjna. Tak więc teraz zdecydowanie częściej będę zaglądał w to miejsce (mam kawałek, ale Cypr dużą wyspą nie jest ;-))
Świetne. Trochę się naczekałeś na takie warunki zapewne! Dla mnie rewelacja
Naprawdę super zdjęcie. Ale w mojej skromnej opinii dół zdjęcia jest za ciemny, to samo dotyczy się skał. Może o innej porze dnia lub nocy uda Ci się złapać lepsze światło w tym rejonie.
Ale ogólnie kawał dobrej roboty :)
Super zdjęcie i światełko.
Cypr mam na liście miejsc do odwiedzenia. Tylko że rozsądne loty są z Krakowa
Naprawdę super zdjęcie. Ale w mojej skromnej opinii dół zdjęcia jest za ciemny, to samo dotyczy się skał. Może o innej porze dnia lub nocy uda Ci się złapać lepsze światło w tym rejonie.
Ale taki właśnie był zamysł, by skontrastować "ciepłą" górę, z zimnym dołem.
Cypr mam na liście miejsc do odwiedzenia. Tylko że rozsądne loty są z Krakowa
Jest też Wizzair z Katowic z tego co wiem no i LOT z Warszawy, ale już drożej.
genialne miejsce no i oczywiście zdjęcie :)
Sławomirowski
25-07-2013, 14:11
To to ja rozumiem krajobraz z łódką ;) Świetna kompozycja i kolorystyka, szacunek Kolego z mojej skromnej strony.