Zobacz pełną wersję : "klasyczna" sesja ślubna ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2013/07/studio-3.jpg
źródło (http://piotrknap.com/studio.jpg)
Slawskip
24-07-2013, 09:15
fajny i ciekawie zrealizowany pomysł
Ptaszek w klatce świetny!
Fota klasycznie pankowa :)
Super pomysł, Super wykonanie
Muttermal
24-07-2013, 13:11
brawa za pomysł i realizację, podoba się bardzo :)
pank, dawno Cię nie było :-) czerwone szpilki - super
Szkoda ptaka hehe. Git malina ;-)
irek6311
24-07-2013, 17:10
Ładnie skomponowany kadr i bardzo mi się podoba :D
Bardzo fajne :) Pomysł przede wszystkim.
kolumienka krzywo stoi, to chyba trza całość wyrównać ;), poza tym gites :)
gdybyś taki wieloooplan w reportażu uchwycił... ;)
jedno z lepszych twoich zdjęć dotychczas w twoim widzeniu świata IMO.
genghiskhan
28-07-2013, 21:57
Klasyczny pankizm :)
Ornat Bros
28-07-2013, 21:58
Pomysł może i ciekawy ale retusz pozostawia wiele do życzenia.
wciąż wracam do tej foty bo mi się po prostu podoba. Dobre!
pitbul60
31-07-2013, 09:57
super swietne,chetnie zobaczylbym wiecej klatek z tej sesji.
Twoje preferencje to Twoje prawo i prywatna sprawa, natomiast jakość retuszu to kwestia bardziej techniki niż preferencji. Zdecyduj się, nie podoba Ci się czy jest nieumiejętnie zrobiony? Jak to pierwsze, Twoja wola, jak drugie to ROTFL.
Ornat Bros
31-07-2013, 12:46
Twoje preferencje to Twoje prawo i prywatna sprawa, natomiast jakość retuszu to kwestia bardziej techniki niż preferencji. Zdecyduj się, nie podoba Ci się czy jest nieumiejętnie zrobiony? Jak to pierwsze, Twoja wola, jak drugie to ROTFL.
Retusz nie podoba mi się bo jest nieumiejętnie zrobiony. Można było zrobić to o niebo lepiej. Nie wiedziałeś o tym? Widzę, że ciężko Ci zaakceptować fakt iż nie posiadasz stosownych "umiejętności" a ROTFL to Twój jedyny argument.
Można było zrobić to o niebo lepiej.
Konkrety?
alez bicie piany. Mi się fota podoba. Błędów w retuszu nie dostrzegam i nawet nie chce dostrzegac skoro to co widze jest zabawne, ciekawe i mi odpowiada. Nie ma co na siłe szukac guza. No i kto powiedział ze po 18 latach roboty w zawodzie musi być mistrzem retuszu? Nie musi być. Ma swój wyrobiony styl, jest rozpoznawalny i ten styl ma także swoją klientelę. I ta klientele od 18 lat pozwala autorowi z głodu nie przymierać :)
Kopcie się dalej - mi się fota podoba - taka jaka jest :)
Gripowiec
31-07-2013, 13:58
Pomysł zaje......Swiatlo również.
Wszystkim przypomnę, bo chyba zapomnieli, że komentujemy tylko i wyłącznie zdjęcie, a nie komentarze i komentujących.
Amadeusz - Twój post został powtórnie skasowany, może w końcu przeczytasz regulamin? Postów nie kasują buraki, ale moderatorzy... O tym też wspomina regulamin.
arczi2804
01-08-2013, 19:26
Kreatywność powala. Nie wiem co brałeś, ale zdjęcie BAJKA!!
ps. chętnie się dowiem od Ornat Brosa, o jaki "retusz" mu w tym zdjęciu chodzi i czy przypadkiem błędnie nie wymienił tego słowa ze słowem "obróbka" (aczkolwiek z góry zaprzeczam jakobym miał się do czegokolwiek doczepić). Tutaj liczy się POMYSŁ :!: BRAWO :!:
iackowski
04-09-2013, 14:13
Ale szpilki przepalone w czerwonym kanale :)
krzychun
04-09-2013, 14:42
Pomysłowe, nie wszystkie Twoje odjechane pomysły mnie przekonują, ale tu wszystko jest git.
Cool, miłe urozmaicenie ;)
Widziałem już gdzieś tą sesję. Gratuluje kreatywności i pomysłów. Wykonanie bardzo dobre.