Zobacz pełną wersję : imfoto? fotofarma? e?
Chlopaki i dziewczęta, co sie stało z imfoto hesji? To teraz jest fotofarma czy hesja zrezygnowal ze sklepu?
niom :)
o rok za późno...
ale miło, że ktoś jeszcze pamięta :)
Wojteksw
24-07-2013, 20:12
Sławek, są tacy co jeszcze pamiętają i wspominają dobre czasy. U mnie Tomek często wspomina Strzechę Akademicką i pogodę jaka była na przywitanie.
imfoto było najlepszym sklepem w jakim miałem przyjemność kupować sprzęt foto :)
imfoto było najlepszym sklepem w jakim miałem przyjemność kupować sprzęt foto :)
nie tylko TY :),
też się trochę nazbierało ;)
Amadeusz
25-07-2013, 10:24
Mnie się jeszcze udało w ostatniej chwili kupić bo już ktoś inny wysyłał ale hesja jeszcze mentalnie nadzorował przesyłkę - kontakt jak zawsze WZORCOWY. Od tamtej pory nic nie kupiłem.
hihi
Powiem tak: imfoto nie działa już dość długo ale do mnie non stop spływają jakieś zamówienia od ludzi z "tamtych" czasów! To miłe jak ktoś zaczyna rozmowę od słów że i tak nigdzie indziej nie kupi :P
W każdym razie dla starych znajomych niezmienne info:
imfoto nie działa ale hesjowy Invert Marketing ma się dobrze i sprzęt z oficjalnych i dobrych źródełek sprzedaje.
Tylko ten droższy oczywiście :P
Haha i ja pamiętam pierwszy D70 i sam sobie odbierałem z hurtowni (ach to zaufanie :) ).