Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] Gdyby tylko wiedzieli o wakacjach...
Wakacje... Lekkie przegięcie umieszczać taką reklamę na murach więziennych.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
No ale przecież umieścili je od zewnątrz. Przegięcie byłoby dopiero wtedy, gdyby reklama była na murze od wewnątrz...
mziel e tam, troszkę naciągasz :)
Według mnie fajne. Jest tu pewna ironia....reklama biura podróży i wakacji na więziennych murach. Bdb
O właśnie! szoton widzę znalazł powiązanie, które i ja widziałem :-)
To, co za murem, nazywa się "wczasy w cieniu"...
Dobre powiązanie zdjęcia z tytułem.
Witam,
Jak dla mnie swietne zdjęcie ( więzienie+plakat) a jeszcze ten ptak w mocnym punkcie. Brawo!
Pozdrawiam:
AMI
Fajna fotka - tez zwrocilem uwage na ptaka- ladnie wypatrzone...
Dzięki :-)
A może nie powinno być w foto-żart? W sumie jak się zastanowić, to trochę nawet smutne...
Dzięki :-)
A może nie powinno być w foto-żart? W sumie jak się zastanowić, to trochę nawet smutne...
Ja to nie mam skrupułów...przecież nie siedzą za niewinność. Takie zdjęcie jako plakat do każdego więzienia!!! Tylko bez podpisu autora ;).
AMI
PS. Jeszcze bym ciutke dach do gory podciagnał tak o 0,5 stopnia z prawej strony.
Robert_P
13-04-2007, 13:13
Ja myślę że ta reklama powinna być z drugiej strony, może niektórzy by pomyśleli zanim by wykonali jakieś przestępstwo .
Ale za to cyfre maja... i gratis wycieczkę fakultatywną :)
Jeśli sie dobrze przyjrzęć to podobne placówki mają w wielu cześciach świata.
A kto za to płaci? "Pan płaci, Pani płaci" ;-)
maja duzo czasu na zaplanowanie super wakacji... i na pewno chlopaki znaja wszystkie oferty biur ;)