Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Na czołówkę
Witam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img153.imageshack.us/img153/9540/je76.jpg)
Pozdrawiam
Tadeusz
sebjak92
29-06-2013, 20:48
Szczęka opada. Jak złapałeś takie ujęcie :D
przypadkowy strzał - kategoria humor bo przrody to tu nie ma :-)
Może i przypadek, ale foto jest świetne!
Bo przyroda jest na parapecie,doniczce,telefonie itd
Bardzo dobry strzal
Bo przyroda jest na parapecie,doniczce,telefonie itd
Bardzo dobry strzal
całe dyski mam takich zdjęć U-CUT - z obciętymi skrzydłami, bez ogonow od du...y strony :-) ale nigdy nie sądziłem że to takie dobre zdjęcia :-). Chyba zacznę dla Ciebie stawiać :-). W temacie ogrodowo doniczkowym - nie którym to i to nie pomoże :-)
pozdrawiam :-)
Chyba zacznę dla Ciebie stawiać :-). W temacie ogrodowo doniczkowym - nie którym to i to nie pomoże :-)
pozdrawiam :-)
Razza szanuje Twoje poglądy i opinię, ale pisz poprawnie. I poza tym, co Piotrowi chcesz postawić?
Wystawiaj ja bardzo lubię oglądać Twoje prace.
luzaczek82
30-06-2013, 19:57
Kapitalne ujęcie...
to się nazywa ujęcie chwili :) Brawo! :)
Ujęcie byłoby dobre, gdyby nie ucięte skrzydła...
Przypadkowe, ale warte pokazania światu. Faktycznie szkoda skrzydeł.
Jastrząb
01-07-2013, 17:08
!
Chcialem powiedzieć brawo, ale małomówny jestem.
Kapitalne :mrgreen:
Ujęcie byłoby dobre, gdyby nie ucięte skrzydła...
LOL :mrgreen:
evilseed
02-07-2013, 07:44
Świetnie uchwycone, bardzo dobre zdjęcie :)
Marek-frotka
02-07-2013, 10:28
to się nazywa ujęcie chwili :) Brawo! :)
Nic dodać , nic ująć - klasa sama w sobie.
Takich kadrów się nie planuje , zdarzają się i świetnie jak uda się je uwiecznić.
Gratki za refleks !
Wielce cieszę się, że ten kadr przypadł Wam do gustu i miło mi to czytać :) !
Spokojna głowa, akurat z tego artyzmu w BW (ew. SzSz) i z ramką nie zrobię ;)
evilseed
03-07-2013, 07:56
Spokojna głowa, akurat z tego artyzmu w BW (ew. SzSz) i z ramką nie zrobię ;)
I chwała ci za to ;)
Rewelacja! Gdybym wkomponowywał te zdjęcie w jakiś album (ba album magiczny, poetycki, tego typu raczej) to nawet gdyby ten bocian miał skrzydła to w layoucie stracił by je pod brzytwą kadru (Ockhama). One są banalną częścią ptaka, każdy bocian skrzydła ma, ma takie jak każdy widział. Ucinając skrzydła dodatkowo powiększyłaby się cienka krawędź na styku samochód – ptak, sedno tego obrazu, źródło napięcia… energii – coś czego jeszcze świat nie widział.
simonknives
03-07-2013, 14:13
idealnie się wpasował linią pleców do świateł.
super!
Ludzie troszke mnie to przeraża - Jak można przy takim szybkim ujęciu ptak + auto pisać bzdety "do kitu bo ucięte skrzydła"??
Żenada , wole patrzeć na takie zdjęcie niż super mega kozak kadr z całymi skrzydłami ale bez klimatu - Trochę rozwagi bo jeśli to zdjęcie jest złe "bo nie ma kawałka skrzydeł" to tacy jak ja nigdy nie odważą się wkleić tutaj zdjęcia....
Masakra.... Autorowi GRATULUJĘ!!!
Ps: Razza - gratuluje komentarzy... no coment!!!
Dziękuje Wam wszystkim za tak pozytywne komentarze :) Cieszę się, że tak wielkim - Jarkowi i Michałowi, kadry przypadły do gustu, a wiadomo, wybredni to widzowie :)
Chwilkę mnie tu nie było, a widzę że bardzo dobre kadry mi uciekły. Gratulacje! Super uchwycony moment.