Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Betty Boop BW
Tak mi się jakoś z Betty Boop skojarzyło.
Co myślicie?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img203.imageshack.us/img203/7229/arf7.jpg)
Pozdrawiam ;)
Dla mnie bardzo fajne, chociaż nie jestem wielkim fanem milky blacks :)
Oprócz fryzury to wszystko pasuje :) Tylko że stopy wydają mi się poruszone.
To nie poruszenie to rajstopy, jedyny moj zarzut. Poza tym bardzo mi sie podoba.
Aaaa... no i co to za kropki w tle? W pierwszym momencie pomyślałem, że mam skurzony minetor :mrgreen:
Aaaa... no i co to za kropki w tle? W pierwszym momencie pomyślałem, że mam skurzony minetor :mrgreen:
Czekałem aż ktoś zapyta :)
W studiu przed nami ktoś robił sesję z dużą ilością brokatu. Pomimo czyszczenia i odkurzania polipropylenowego tła niewielka część została.
Myślałem o tym, żeby to usunąć ale po obejrzeniu na podglądzie na aparacie postanowiłem zostawić bo wg mnie nadało to taki fajny komiksowy, nocny charakter.
Dzięki za komentarze ;)
Myślałem o tym, żeby to usunąć ale po obejrzeniu na podglądzie na aparacie postanowiłem zostawić bo wg mnie nadało to taki fajny komiksowy, nocny charakter.
Dzięki za komentarze ;)
No fajny efekt, dałbym tego więcej :mrgreen:
Nie dziękuj, tylko wrzucaj dalej takie fotografie :)
Klikacz2
27-06-2013, 22:21
Wszystko super, bardzo się podoba, tylko ta dłoń jakaś dłuuuga i buty konieczne.
szpileczki koniecznie ;)
poza tym jak dla mnie zmysłowo ;)
Cieszę się, że się podoba :) Bardzo dziękuję też za wszelkie uwagi! Następnym razem postaram się zastosować ;)
Pozdrawiam!
Bardzo fajne zdjęcia, BW mi się podoba. I koniecznie powinny być buty bo w samych rajstopach średniawo :) Poza tym gites
Wyjątkowo tylko przytaknę powyższym wypowiedziom.
Zdjęcie małych rozmiarów to detali brak, ale możliwe, że włosy są zbyt bardzo ich pozbawione. Podoba mi się poza i połączenie swobody z grą. Z jednej strony widać, że to studio, ale z drugiej modelka dodała od siebie tyle ciepła, że można niemal poczuć się jak w salonie. Kropki do wystemplowania - komiksowość tu zbędna, choć stylizacja całej sesji na filmowe "Sin City" mogłaby je w jakimś stopniu usprawiedliwiać. Ale wówczas pojawić się tu powinno więcej podobnych elementów. Najbardziej oczywiście boli brak obuwia, lub obecność rajstop.
Dzięki mOSAd to bardzo cenne uwagi.
krokodyl-lodz
14-07-2013, 11:04
Tylko butów brak. Poza tym OK.