Zobacz pełną wersję : [ Portret ] portret 3
z pozdrowieniami ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img534/4376/tfy9.jpg)
Sympatyczna modelinka :) Uwielbiam plastykę tego Twojego szkła... jest miodna. Poza tym oczy modelki są zjawiskowe no i oczy modelki fajnie się zmieściły w GO ;)
Przyjemne, fajne, miłe dla oczu:) Ładnie obrobiłeś usta.
Może to tylko u mnie, ale mam wrażenie, że make up na twarzy trochę zbyt pomarańczowy, nienajlepiej dobrany kolor podkładu do cery modelki.
Ostrość pierwsza klasa,czy modelka ma takie naturalne oczy czy też Dłubałeś przy nich -przepraszam za wyrażenie ?
Gdzieś już tę buzię widziałem :mrgreen:
Fajny portrecik tylko trochę zaczerwienione kości obojczykowe i chyba makijaż na twarzy jest a na dekolcie brak.
josephebeloki
27-06-2013, 11:32
Ale ją "wypstrykałeś" , ostatnio często ją widzę u Ciebie:) Bardzo fajnie to wyszło, modelka wygląda jakby mrużyła oczy (taki wyraz twarzy), a ma je otwarte :)
Brawo, bardzo fajny portret.
Andrzej1974
27-06-2013, 18:14
Modelka bez wątpienia b. ciekawa:-) Jednakże na tym zdjęciu dół za bardzo przyciąga uwagę. Odcinając z tego zdjęcia piersi (zaraz pod krzyżykiem) mz widz bardziej skupi uwagę na oczach, czyli tym, co istotne...
pszemson
27-06-2013, 18:18
Nie zgadzam się z przedmówcą. Piersi też są istotne. :D
Andrzej1974
27-06-2013, 18:47
Piersi też są istotne. :D
Jako facet... wiem jak istotne są piersi. Szczególnie jeśli są zaprezentowane... bez żadnego wdzianka ;-) Jednak w tym zdjęciu IMHO trochę za bardzo przyciągają wzrok. No a poza tym są nieproporcjonalnie duże w stosunku do delikatnej twarzy.
Nieproporcjonalnie?? Walić proporcje ;)
Witam,
Modelka piękna :) A piersi mają i będą przyciągać wzrok, przynajmniej każdego faceta. Jedynym mankamentem tego zdjęcia jest różnica pomiędzy kolorem twarzy, a resztą pięknego ciała. Nie wygląda to dobrze i powinieneś to natychmiast poprawić :)
...i powinieneś to natychmiast poprawić :)
A mogę chociaż kawę dopić? :)
WItam, witam i dzięki :D
hehe Pewnie. :)
A ja w oczekiwaniu na małe poprawki, pooglądam portret 5 :)