PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam asystenta/managera studia - Warszawa :)

Christoff
16-06-2013, 22:53
Witam,

Z racji na niedawne otwarcie nowego studia szukam osoby w charakterze asystenta studia/office managera
Główne oczekiwania:
- dyspozycyjność
- asertowyność
- umiejętność szybkiej nauki
- komunikatywność
- doświadczenie w obsłudze klienta biznesowego - mile widziane

Główne zadania:
- całościowa opieka nad studiem fotograficznym

Doświadczenie fotograficzne i znajomość sprzętu studyjnego nie jeste wymagana :)

Studio w Warszawie na Woli, godziny pracy elastyczne - szczegółowe job description.

Zainteresowane osoby mogę przesłać swoje CV i krótki list motywacyjny (mile widziany) na [email protected]

Wszelkie pytania mile widziane, odpowiem tak szybko jak tylko będę miał dostęp do netu i wolną chwilę :)
Pozdrawiam serdecznie
Krzysiek

charlie_kr
16-06-2013, 23:37
Na jakiej zasadzie zatrudniasz, jakim dysponujesz sprzętem? jaką przewidujesz płacę?

Christoff
16-06-2013, 23:54
1. Umowa zlecenie lub FVAT lub umowa o pracę po okresie próbnym
2. Fotograficznym i oświetleniowym różnego typu. Mam jedną stałkę 50mm ;) - nie do końca rozumiem, jak to pytanie wiąże się z postem
3. od 0 do 10tyś/mieś -w zależności od kandydata i tego co wniesie sobą do biznesu

stock
17-06-2013, 07:33
czyli szanse ze zlecisz wykonanie usługi za która wynagrodzenie wyniesie 0zł jest całkiem realne ? hehe Superowo - kandydaci się zlecą :)

adriansocho
17-06-2013, 08:34
Przekazałem ogłoszenie swojej koleżance, jestem przekonany, że już zaraz po starcie będzie w stanie ogarnąć wszystko i jeszcze utrzymywać miłą atmosferę podczas pracy, mam nadzieję, że się odważy wysłać do Ciebie maila z danymi:)

freefly
17-06-2013, 08:55
czyli szanse ze zlecisz wykonanie usługi za która wynagrodzenie wyniesie 0zł jest całkiem realne ? hehe Superowo - kandydaci się zlecą :)

Stock, na temat wynagrodzenia nie mówi się publicznie, bo to jego wysokość zależy od tego jak ktoś umie się sprzedać. Osoby o takich samych kwalifikacjach na tym stanowisku mogą mieć różne wynagrodzenia. Dlatego w wielu firmach płace objęta są tajemnicą określoną w regulaminie pracy.

stock
17-06-2013, 09:03
Stock, na temat wynagrodzenia nie mówi się publicznie, bo to jego wysokość zależy od tego jak ktoś umie się sprzedać. Osoby o takich samych kwalifikacjach na tym stanowisku mogą mieć różne wynagrodzenia. Dlatego w wielu firmach płace objęta są tajemnicą określoną w regulaminie pracy.

Alez to wiadoma sprawa. Przeciez ja nic nie napisałem o wynagrodzeniu. Sam autor watku podał widełki od 0zł. :)

Christoff
17-06-2013, 11:18
stock - dzięki za wkład w dyskusję :)
adriansocho - proszę, niech napisze, że z nikoniarzy z Twojego polecenia