Zobacz pełną wersję : Julka, lat 2.5
Witam ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img59.imageshack.us/i/bxl4.jpg/)
Julcia super, fryzura zawodowa. Wszystko było całkiem niezłe, gdyby była ostrość. Na moim monitorze widać przepały. Zrób fotkę jeszcze raz, tylko że tym razem ostrą.
Magdalena K.
14-06-2013, 16:09
Niestety ostrości brak, a szkoda bo była by fajna fota :)
Gdyby było ostro i czarnobiało...
Na moim monitorze widać przepały.
Zmień monitor ;p
Fotki nie powtórze, testowałem manualnego pentaxa na filmie kodak portra 160, ladne kolory wychjodza z niego...
Niestety ostrości brak, a szkoda bo była by fajna fota :)
A ja bym napisał pomimo, że ostrości brak, to fajna fota. Rock&Rollowa dziewucha!
mastervit
14-06-2013, 20:04
Zmień monitor ;p
Fotki nie powtórze, testowałem manualnego pentaxa na filmie kodak portra 160, ladne kolory wychjodza z niego...
Zgadzam się. Na moim monitorze również brak przepałów.
A mi się podoba. Trochę w starym analogowym stylu z dużym ziarnem. Jestem na TAK :)
Brak przepałów,brak ostrości , nie podoba mi się ta fotka
frank996
14-06-2013, 23:35
Ostrość ostrością, ale kadr też troszkę kiepski (ucięte ręce i bałagan w włosach)
Wiecie no... ostrości moze troszke brak, ale polecam fotografowanie na filmie, Kodak portra 160 nie ma sobie rownych jesli chodzi o naturanoc barw "portretowych"
Ja na pewno bede kontynuowal. Ale nastepnym razem zaufam AF.
Znaczy że co? Że ma naturalnie zielone włosy?
Michał44
17-06-2013, 11:53
Jak dla mnie to wygląda jak fotka z komórki... i to kiepskiej.
Nieostre, ziarno, kolory też nie są naturalne. Ale ja się nie znam na sztuce ;)
Znaczy że co? Że ma naturalnie zielone włosy?
Może jesteś daltonistą ?
Chcesz mnie obrazić utwierdzając się w przekonaniu że jest ok? Czy może mi się monitor rozkalibrował? Ma ktoś jeszcze zielonkawy posmak we włosach czy faktycznie jestem daltonistą?
Ma ktoś jeszcze zielonkawy posmak we włosach czy faktycznie jestem daltonistą?
Nie jesteś daltonistą. Brak ostrości tak czy inaczej dyskwalifikuje dla mnie to zdjęcie.
Nie jesteś daltonistą. Brak ostrości tak czy inaczej dyskwalifikuje dla mnie to zdjęcie.
I nie tylko to ją dyskwalifikuje, ręce perfidnie cięte.
Aha i już Ci mówię, nie odpowiadaj mi na konstruktywną krytykę jak niektórym wyżej, jeżeli boli Cię to, że ktoś chce Ci pomóc to nie udzielaj się na publicznych forach ;]
I nie tylko to ją dyskwalifikuje, ręce perfidnie cięte.
Aha i już Ci mówię, nie odpowiadaj mi na konstruktywną krytykę jak niektórym wyżej, jeżeli boli Cię to, że ktoś chce Ci pomóc to nie udzielaj się na publicznych forach ;]
"Pomóc" :D
Dobranoc państwu. =]