Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Młoda sikora :)
... tym razem szerzej :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/259/dsc00401842ffx.jpg/)
pozdrawiam :)
Modelka urocza, fajna jakość, tylko to na czym siedzi trochę masywne jest...
Modelka urocza, fajna jakość, tylko to na czym siedzi trochę masywne jest...
Sama sobie taki patol wybrała :smile:
Marek-frotka
13-06-2013, 20:50
Piękny puszysty młodziak :)
Ciekawa obróbka - czy mi się wydaje czy bawiłeś się rozmyciem.
Zdjęcie jest takie fajnie miękkie.
pozdrawiam
Piękny puszysty młodziak :)
Ciekawa obróbka - czy mi się wydaje czy bawiłeś się rozmyciem.
Zdjęcie jest takie fajnie miękkie.
pozdrawiam
dzięki Marku że zauważyłes miękkosc tego zdjęcia. To było tuż po deszczu. Wszystko parowalo. Z obróbki to tło jest odszumiane i na nim jest lekii blur aby zlikwidować mocne kontrasty w ciemnych partiach tła :-)
pozdrawiam
Mi zdjęcie się nie podoba - dziwny blur na ptaku, patyk tragiczny... zwykła fota dokumentacyjna mz, ale co ja tam wiem
Należę do zwolenników takiego światła, a właściwie jego braku :) Tu owa miękkość pasuje, gdyż zachowane są szczegóły upierzenia, a sikora wyszła niezwykle delikatnie :)
Należę do zwolenników takiego światła, a właściwie jego braku :) Tu owa miękkość pasuje, gdyż zachowane są szczegóły upierzenia, a sikora wyszła niezwykle delikatnie :)
Poraz pierwszy Waldku spotkałem się takim światłem - po deszczu powietrze poprostu drgalo na skutek parowania :-)
pozdrawiam
Mi zdjęcie się nie podoba - dziwny blur na ptaku, patyk tragiczny... zwykła fota dokumentacyjna mz, ale co ja tam wiem
Tadziu, ja głównie fotografuję dokumentacyjnie :-) włącz obie połkule jak komentujesz :-)
Tadziu, ja głównie fotografuję dokumentacyjnie :-) włącz obie połkule jak komentujesz :-)
Ta uwaga o półkulach nie była konieczna. Proszę powstrzymywać się od tego typu wycieczek osobistych. I używać opcji "edytuj", a nie pisać post pod postem. Z góry dziękuję.
Ta uwaga o półkulach nie była konieczna. Proszę powstrzymywać się od tego typu wycieczek osobistych. I używać opcji "edytuj", a nie pisać post pod postem. Z góry dziękuję.
Cieszę się ze jest pan na Forum.
Panie moderatorze, gdzie pan był jak TMB publicznie lżył mnie i kolegę od przydupasów itd - wrażliwość pańska wtedy jakoś nie zadziałała :). Czyżby moderacja w pana wykonaniu była wybiórcza ? Jednocześnie zdejmuje pan posty furumowiczów z długim stażem i dorobkiem z byle błahostki a toleruje ,,śmieciarzy forumowych" których jedynym osiągnięciem na tym Forum jest 3000 postów na tematy różne i głównie bez sensu, oraz także bez zdjęć. Jest to dla mnie co najmniej dziwne :) Gdyby pan zamierzał usunąć mój post to upoważniam pana do likwidacji także mojego konta.
Powodów chyba nie muszę tłumaczyć :)
pozdrawiam
Mariusz Wardecki