PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Żoneczka cz.10

Kartofelinder
10-06-2013, 23:45
Pozowanie się znudziło więc szukam kadrów wyciętych z życia.

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Andrzej1974
11-06-2013, 17:16
Pozowanie się znudziło więc szukam kadrów wyciętych z życia.

Yhy, widać.
IMHO poprzednie "żoneczki" były... ciekawsze... ;-)

Kartofelinder
11-06-2013, 23:18
Wiem co masz na myśli. Ja ostatnio odczuwam przesyt sztucznością i pewnie przez jakiś czas, dla odpoczynku, postrzelam sobie trochę takich, co mnie jakoś dziwnie cieszy - po to tylko aby za jakiś czas znowu zatoczyć kółko :)

routine
12-06-2013, 12:18
Chciałabym uznać, że to zdjęcie przez swój brak sztuczności do mnie trafia, ale nie, niestety.
Dla mnie jest aż za zwykłe. Jedyne, co mi się podoba, to światło padające przez żaluzje.

dammiz
12-06-2013, 18:31
M/Z bardzo słabo i nic tu nie urzeka. A potrafiłeś wrzucać bardzo fajne zdjęcia.

Amadeusz
14-06-2013, 09:31
Wiem co masz na myśli. Ja ostatnio odczuwam przesyt sztucznością i pewnie przez jakiś czas, dla odpoczynku, postrzelam sobie trochę takich, co mnie jakoś dziwnie cieszy - po to tylko aby za jakiś czas znowu zatoczyć kółko :)

Bo takie zdjęcia trzeba robić. Normalne strzały. Ale znowu, na forum publicznym taka fotka jest nieciekawa. Mimo, że dla Ciebie coś tam znaczyć może. Czegoś tam zabrakło.

Andrzej1974
15-06-2013, 13:37
Czekamy na kolejne zdjęcia "żoneczki" mając nadzieję, że 11-tka i następne będą znacznie bardziej ciekawe...

Kartofelinder
15-06-2013, 22:41
Bo takie zdjęcia trzeba robić. Normalne strzały. Ale znowu, na forum publicznym taka fotka jest nieciekawa. Mimo, że dla Ciebie coś tam znaczyć może. Czegoś tam zabrakło.

Rozsądny głos. Tego typu kadry są z definicji mniej wystrzałowe, ale może właśnie dlatego decyduję się i tak je tutaj wstawić? Mamy na forum ostatnio przesyt wybielonych oczu, zdziwionych min, bokehów i rąk na twarzy więc jest i kontrapunkt ode mnie - światło, kolor i natura :) Sam chciałbym tego oglądać więcej.

Andrzej1974
16-06-2013, 10:00
Mamy na forum ostatnio przesyt wybielonych oczu, zdziwionych min, bokehów i rąk na twarzy więc jest i kontrapunkt ode mnie - światło, kolor i natura :) Sam chciałbym tego oglądać więcej.

Fakt, natury jest za mało na forum. A szkoda bo to ona tak naprawdę nadaje sens zdjęciom.