Zobacz pełną wersję : łodzianie - jaka pogoda w Łodzi?
krzysztof jot
06-06-2013, 23:09
Łodzianie - jak było dziś w czwartek a jak czytacie to w piątek - to tym bardziej - jak jest ? leje ?
Planuje w piatek wieczorem spacerek z hotelu do Atlas Areny i wolałbym jednak spacer niż walkę o taksówkę zwłaszcza powrotną...No ale jak będzie tak jak wczoraj w Kielcach, to i submarine się przyda :)
Czyli - temperatura i... leje czy nie :) Dzięki.
czwartek - nie lało,temperatura - t shirt i bluza załatwiały sprawę
co będzie w piątek - kto to wie ;)
nie wiem z którego hotelu planujesz spacer - ale jeśli z centrum to widokowo szału na trasie nie ma, polecam
przejechać tramwajem - szybko i łatwo
taksówkę bez walki zamówisz np pod 800 400 400 bezpłatny z komórki
na pizzę idź do In Centro róg Piotrkowskiej i Mickiewicza - ciężko o lepszą :)
Jam łodzianin, ale pogody na dzień następny nigdy nie przewidywałem po pogodzie dnia bieżącego. Dziwna metoda. ;) Nie można tak po prostu - w prognozę spojrzeć? http://www.meteo.pl/ na przykład?
A, teraz skumałem. Po prostu się pochwaliłeś że idziesz na Eryka. Łał, gratulacje, żółwik, jesteśmy pod wrażeniem...
Daj mu spokój, niech sie cieszy :D
Po prostu się pochwaliłeś że idziesz na Eryka.
A co to za zwierz?
krzysztof jot
07-06-2013, 01:45
Jam łodzianin, ale pogody na dzień następny nigdy nie przewidywałem po pogodzie dnia bieżącego. Dziwna metoda. ;) Nie można tak po prostu - w prognozę spojrzeć? http://www.meteo.pl/ na przykład?
A, teraz skumałem. Po prostu się pochwaliłeś że idziesz na Eryka. Łał, gratulacje, żółwik, jesteśmy pod wrażeniem...
Mozna tez na Weather... Yahoo... itp itd tyle ze tam dzis u mnie deszcz a tu ni kropelki. Więc wolę zapytać.
PS. Ciesze się że odgadłeś cel wycieczki i że zrobił na Tobie takie wrażenie. Na mnie aż tak nie - dlatego nie pisałem celu. Wiesz byłem w życiu na wszystkim co mnie interesowało - AC DC, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Rolling Stones, Iron Maiden, Omega :) Locomotiv GT, itd itp i nie muszę aż tak się chwalić EC. Ale ciedze się bo to mój ulubiony wykonawca. I tyle. Na przykład. I Dziękuję.
Rafał_Sz
07-06-2013, 05:43
Po każdym koncercie, pod Atlas Arena masz ze wszystkich stron wysyp taksówek.
P.S. A na Majce Jeżowskiej Ty był? ;)
krzysztof jot
07-06-2013, 08:58
Był.
Kolejny konkret. Chce wam się ? Jeszcze ktoś poda konkret z dziś czy sami hejterzy tu zaglądają ?
coach_lodz
07-06-2013, 09:00
obecnie jest mgliście i mżyście...
PS Krzysztof u nas dużo różnych malkontentów... wybacz ;)
http://www.sat24.com/pl/pl
zachmurzenie, nie leje
krzysztof jot
07-06-2013, 15:45
a teraz słoneczne i parne popołudnie jest :).
Padać to może w każdej chwili, ale jest ciepło.
Tak czy owak - Dzięki. Temat nieaktualny już.
To jeszcze oświeć mnie, proszę, co to za jeden ten Eryk.
fotograf58
07-06-2013, 16:26
Eryk Clapton szanowny Super Modzie :)
krzysztof jot
07-06-2013, 16:48
....na pizzę idź do In Centro róg Piotrkowskiej i Mickiewicza - ciężko o lepszą :)
aktualnie w trakcie testów.... Duży ruch sugeruje dobrą pizze, ale jak dotychczas nr.1to u Włocha w Murzasichlu i rucola w kieleckim Rodwayu :).
PS.
Jest faktycznie godna polecenia.
Bardzo dobre ciasto, reszta - co tam kto dobierze. Mafioso zabija ;).
hah Mafioso moja ulubiona ;)
pogoda jak widzisz dopisuje a EC wylądował w Łodzi :)