Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sebastiao Salgado - Genesis

adrian
05-06-2013, 07:41
Był ktoś z was już na wystawie? Wiem, że w Polsce nie ma, ale może komuś się udało. Jestem ciekaw opinii ;) Z drugiej strony nie trzeba być na wystawie, żeby obejrzeć te fotografie.

Mnie, przyznam szczerze, porwały mnie te zdjęcia. Fantastyczne!

malwinka
17-06-2013, 10:36
a gdzie jest wystawa? wstawisz link do zdjęć?

adrian
17-06-2013, 15:22
W tej chwili Londyn i chyba tylko Rio De Janeiro. Zdjęć jest sporo w sieci, niestety nie znalazłem nigdzie strony, gdzie byłyby wszystkie zdjęcia z wystawy. :(

Możesz wpisać w google Salgado Genesis.

!AGresT
18-06-2013, 12:02
Jest w Londynie do września, będę w tym czasie (13-21.07.) i z pewnością będę też w NHM (gdzie jest wystawa) 15Ł za wejście z dzieciakiem.

!AGresT
19-07-2013, 22:59
[QUOTE=adrian;3144939]Z drugiej strony nie trzeba być na wystawie, żeby obejrzeć te fotografie.QUOTE]

Trzeba byc. Jakosc reprodukcji jest zabijajaca. Swietna wystawa, magnetyczne obrazy (szczegolnie mrozne klimaty). Wlasciwie nie wiem, co napisac. Odczekalem dobe, zeby nie pisac w emocjach, lecz one gdzies sie tam jeszcze kolacza. Angole mowia - must see! Co do jakosci, to po wyjsciu jest sklepik m.in. z pocztowkami z tych zdjec. Myslalem, zeby sobie kilka kupic, ale po wyjsciu z wystawy ich jakosc w porownaniu byla fatalna :)
To jest wlasnie ta chwila, kiedy okazuje sie, ze nie ma co pisac o obrazach...