PDA

Zobacz pełną wersję : zawodowi fotografowie pomozcie kolezance

marszull
03-06-2013, 12:20
Przeklejam prosbe dobrej znajomej, pomozecie? ;) tekst z fejsa (stad oznaczanie) ale moze sie znajdzie chetny i sie odezwie do Moniki?

Móňíká Vâlécká
POMOCY! HELP! HILFE! AJUTO!!!

aaaaaa FOTOGRAFÓW DO BADANIA MAGISTERSKIEGO NA GWAŁT SZUKAM!!!

Kochani, po 6 latach chwiejnym krokiem zbliżam się do sfinalizowania tematu pdt. magister. W tym celu potrzebuję "przebadać" metodą kwestionariuszową 80 osób, które zawodowo zajmują się fotografią. Razem z moim promotorem chcemy zrobić ich profil psychologiczny, a w zasadzie osobowościowy. W 10 minut, przy pomocy 4 krótkich kwestionariuszy można przysłużyć się psychologii fotografii.

Jeżeli macie jakiś znajomych fotografów, plis oznaczcie ich pod tym postem. Skontaktuję się z każdym, pojadę w każde miejsce o każdej porze.

Pomóżcie mi zostać magistrem. Moja mama tak bardzo na to czeka

Thank you from the mountain!

kontakt [email protected]

qualin
03-06-2013, 12:37
Ciekawy temat Powszechny Dom Towarowy Magister :P
Swoja droga to pokazuje ile daja studia, jezeli czlowiek robiacy magisterke nie zna nawet podstawowego skrotu jakim jest pt. (pleno titulo).
Oczywiscie bez obrazy dla autorki wpisu ;)

devilcape
03-06-2013, 12:45
Jeśli możesz, przekaż koleżance cenną radę.
Jeśli szuka pomocy, znaczy oczekuje wsparcia, zaangażowania, czasu innych, obcych osób, niech także zaoferuje coś od siebie, by "przysłużyć się psychologii fotografii".
Niech niniejsza praca (przyszła) stanie się publiczna lub częściowo publiczna dla tych co ją wsparli pomocą.
To taka dobra nauka, by ludzie chcąc czegoś od innych, myśleli także o tym by coś zaoferować.

RobertMiernik
03-06-2013, 12:46
Ciekawy temat Powszechny Dom Towarowy Magister :P
Swoja droga to pokazuje ile daja studia, jezeli czlowiek robiacy magisterke nie zna nawet podstawowego skrotu jakim jest pt. (pleno titulo).
Oczywiscie bez obrazy dla autorki wpisu ;)

Ojtam, ojtam, ważne, że 'na gwałt' potrzebuje, to jakieś zdjęcie Moniki jeszcze poprosimy ;]

morzon
03-06-2013, 13:21
Thank you from the mountain!

:mrgreen:

amirez
04-06-2013, 17:45
Kolejny dowód na to, iż są osoby, które nie powinny oglądać murów wyższej uczelni nawet w ramach wycieczki szkolnej ;)
Niestety.
Koleżance zamiast pracy magisterskiej sugeruję zakup słownika ortograficznego. Wyjdzie taniej i z większym pożytkiem dla społeczeństwa.
------------------
I nie narzekać, mogę bo jestem belfrem.

marszull
04-06-2013, 17:55
jak zawsze mozna liczyc na forum nikoniarze :)

Kurtz
04-06-2013, 18:04
jak zawsze mozna liczyc na forum nikoniarze :)

Skoro przedstawiasz jakąś treść, to spodziewaj się też krytyki. Jakbyś chciał zrobić aukcję charytatywną obrazów Hitlera, to też pozwoliłbym sobie zaprotestować i krytykować. Szczególnie jak byś napisał Hitlera przez CH ( i nie mam na myśli innego słowa, tylko pisownię poprzedniego ).

Belfrem nie jestem, polska język trudna język, ale całkowicie się zgadzam z krytyką języka. Od osoby piszącej magisterkę, można oczekiwać wyższego poziomu, niż "średni - fejsikowy".

marszull
04-06-2013, 18:37
przeciez nic krytycznego o krytyce nie napisalem
wyrazilem po prostu swoje zdanie, co na forum chyba nie jest niczym dziwnym ;)

Kurtz
04-06-2013, 18:52
Ironiczny odbiór tego co napisałeś w kontekście innych wypowiedzi nie jest chyba niczym dziwnym, stąd moja wypowiedź. :)