marszull
03-06-2013, 12:20
Przeklejam prosbe dobrej znajomej, pomozecie? ;) tekst z fejsa (stad oznaczanie) ale moze sie znajdzie chetny i sie odezwie do Moniki?
Móňíká Vâlécká
POMOCY! HELP! HILFE! AJUTO!!!
aaaaaa FOTOGRAFÓW DO BADANIA MAGISTERSKIEGO NA GWAŁT SZUKAM!!!
Kochani, po 6 latach chwiejnym krokiem zbliżam się do sfinalizowania tematu pdt. magister. W tym celu potrzebuję "przebadać" metodą kwestionariuszową 80 osób, które zawodowo zajmują się fotografią. Razem z moim promotorem chcemy zrobić ich profil psychologiczny, a w zasadzie osobowościowy. W 10 minut, przy pomocy 4 krótkich kwestionariuszy można przysłużyć się psychologii fotografii.
Jeżeli macie jakiś znajomych fotografów, plis oznaczcie ich pod tym postem. Skontaktuję się z każdym, pojadę w każde miejsce o każdej porze.
Pomóżcie mi zostać magistrem. Moja mama tak bardzo na to czeka
Thank you from the mountain!
kontakt [email protected]
Móňíká Vâlécká
POMOCY! HELP! HILFE! AJUTO!!!
aaaaaa FOTOGRAFÓW DO BADANIA MAGISTERSKIEGO NA GWAŁT SZUKAM!!!
Kochani, po 6 latach chwiejnym krokiem zbliżam się do sfinalizowania tematu pdt. magister. W tym celu potrzebuję "przebadać" metodą kwestionariuszową 80 osób, które zawodowo zajmują się fotografią. Razem z moim promotorem chcemy zrobić ich profil psychologiczny, a w zasadzie osobowościowy. W 10 minut, przy pomocy 4 krótkich kwestionariuszy można przysłużyć się psychologii fotografii.
Jeżeli macie jakiś znajomych fotografów, plis oznaczcie ich pod tym postem. Skontaktuję się z każdym, pojadę w każde miejsce o każdej porze.
Pomóżcie mi zostać magistrem. Moja mama tak bardzo na to czeka
Thank you from the mountain!
kontakt [email protected]