Zobacz pełną wersję : odbitki cyfrowe - Warszawa gdzie?
cześć,
Pilnie poszukuję dobrego, sprawdzonego punktu w Warszawie do zrobienia odbitek cyfrowych. Niestety mój ulubiony punkt został zlikwidowany :(
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Znalezione i naprawdę godne polecenia jeśli ktoś również poszukuje - labpolska.pl
Miło, że się podzieliłeś :) Ceny wyglądają ok, mam do nich całkiem blisko, muszę wypróbować.
W jakich rozmiarach i na jakim papierze drukowałeś jeśli można spytać?
poszukaj watkow dotyczacych polecanych labow. czornyj wrzuca na biezaco informacje o godnych polecania. w wawie jest na pewno kilka dobrych.
Miło, że się podzieliłeś :) Ceny wyglądają ok, mam do nich całkiem blisko, muszę wypróbować.
W jakich rozmiarach i na jakim papierze drukowałeś jeśli można spytać?
Ja korzystałem z odbitek na papierze mat jedwabisty w rozmiarze 30x45.
Też polecam labpolska.
Najlepiej wejdź na stronę lub zadzwoń. Dla profesjonalistów mają zniżki.
Już z 10 lat nie wywołałem żadnego zdjęcia :) Ostatnio naszła ochota wywołania większej ilości...
Bezpiecznie będzie w empiku czy foto4u ? formaty raczej małe bo to amatorskie pstryki do albumu i oglądania na starość ;)
fiolka1988
18-09-2013, 13:18
możecie też sprawdzić na Sprinterka.pl (http://www.sprinterka.pl). Tam można online zamawiać zdjęcia przez neta. Są tam różne zakłady fotograficzne z Polski. Nie wiem jak w Wawie to wygląda dokładnie.