Zobacz pełną wersję : Ankieta o off-road'zie
W końcu piszę magisterkę :) Piszę o off-roadzie ;p
Dlatego mam ogromną prośbę do kolegów i koleżanek posiadających auta terenowe, niezależnie od marki, o poświęcenie kilku minut na wypełnienie ankiety. Będe bardzo wdzięczna.
https://docs.google.com/forms/d/1DQAeiFAXAbV8Hnl_Eh6WYkb98IJ8RITVQdahxoQDkpE/viewform
Pozdrawiam,
Katrina
Jak ma się tak ankieta od off-roadu?
Wybór warsztatu, myjni, cena usług w warsztacie, jakość usług? To jakaś marketingowa ankieta.
Żeby nie było. Posiadam samochód terenowy.
Poszło.
Magisterka ważna rzecz:)
Ma sie bardzo duzo. Praca jest na temat czynników wpływajacych na rozwoj lub upadek przedsiebiorstwa w branzy off-road'owej. Główna koncepcja jest stworzenie przedsiebiorstwa idealnego. Wiec wybor warsztatu, zadowolenie i cena, to pytania konkretnie zwiazane z tematem pracy. Gdyz jestem ciekawa oczekiwań klientow, jak rowniez rzeczywistej podaży na rynku polskim.
Aha, ankieta jest dla chetnych. Wiec nawet jak posiadasz terenowke, a ankieta Ci nie pasuje po jakims wzgledem, to jej nie wypełniaj. Ale tez nie komentuj, prosze. Dziekuje i pozdrawiam :)
Slawek Wojtczak
29-05-2013, 22:20
I ode mnie również ;) Mam terenówkę, ale wiekszosc pytan dotyczy tez właściciele osobówek
Rafał_Sz
31-05-2013, 09:57
Zrobione. Co prawda terenówki nie posiadam, ale zawsze może mi się przydarzyć, że wylecę swoją osobówką w pole tudzież inny las. :)
O matulu, ale polszczyzna...
"w korzystanym ostatnio warsztacie"
"Czy poleciłby/poleciłaby Pan/Pani serwis, z którego korzysta znajomym?"
O matulu, ale polszczyzna...
"w korzystanym ostatnio warsztacie"
"Czy poleciłby/poleciłaby Pan/Pani serwis, z którego korzysta znajomym?"
To praca magisterska, a nie doktorat...
To praca magisterska, a nie doktorat...
Maturzysta pewnie napisałby, że to tylko matura, a nie praca magisterska.
Onsajt, nie ośmieszałbyś się tego typu stwierdzeniami.
Maturzysta pewnie napisałby, że to tylko matura, a nie praca magisterska.
Onsajt, nie ośmieszałbyś się tego typu stwierdzeniami.
Miś żartował jakby. Ironia.
Miś żartował jakby. Ironia.
Taki był zamysł....bo jak inaczej to skomentować.
Taki był zamysł....bo jak inaczej to skomentować.
W takim razie przepraszam i proszę o wybaczenie.