Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Run
http://wpk.eltrakon.pl/_DSC0793E%20Run.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/_DSC0793E%20Run.jpg)
O ja Cie!
Świetnie to wyszło!
Jedno z lepszych w tym dziale. Tak różne od powszechnych tu ptaków na patyku, że aż ręce same składają się do oklasków. Brawo.
O w uj! (to tytulem wstepu) :mrgreen:
Piekne! Takich zdjec tu brakuje... i nawet czb nie przeszkadza ;) a moze nawet i pomaga? :D
Bardzo zacnie.
Przeleciał z nagła obok? Wyskoczył z krzaków? Totalnie Cię zaskoczył czy miałeś się czas przygotować?
Staram się wyobrazić sobie tę akcję. Napisz coś o tym.
Jasiu nie wyobrażaj sobie, chłoń to co widzisz. :)
Jasiu nie wyobrażaj sobie, chłoń to co widzisz. :)
No chłonę i chłonę Tomaszu :) I mam silną wolę dziś wieczorem też chłonąć :)
Generalnie technikalia mnie nie interesują, ale mniej więcej wiem czym Woytek fotografuje (się mi wydaje) i tak mnie to zainteresowało.
i tu niewątpliwie B&W zdecydowanie robi klimat. Znakomite! :)
To ja sie tylko podpisze, bo jest pięknie i nietuzinkowo:-)
Tak bez żadnego znaku??? No proszę Cię... ;)
A tak na serio... genialne.
Zarówno obróbkowo, jak i kadrowo.
Ale zapiernicza :D Super zdjęcie!
Też się przyłączę. Genialne!
Stefan Kulibaba
17-05-2013, 18:50
HiperMegaSuperPrzegenialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janie, prosiłeś o szczegóły:
Zdjęcie jest stare, z początków mojej zabawy cyfrą - 15.08.2007, 19.39, czyli zmierzch.
Okoliczności - spacer z psem po polach. Figa, będąc 50 m w przodzie, jak na półwyżła przystało, "wystawiła" mi zająca. Biegł prosto na mnie, skręcił w bok w ostatniej chwili.
Technikalia: D200, ISO1600, Nikkor 18-200@200, F11, 1/20 s - praktycznie nie mialem czasu na kombinowanie...
Reasumując - zadowolony jestem, że poczekałem z publikacją do czasu oswojenia się z obróbką... ;)
Bardzo wszystkim dziękuję za docenienie. :)
Janie, prosiłeś o szczegóły...
A dziękuję Woyciechu.
Się wyjaśniło. Tak banalnie - Nikonem ;)
Prawda, że zabawne? Czasami brakuje mi ogniskowej rzędu 200 i AF'a - potrafią być niezastąpione... ;)
Andrzej1974
19-05-2013, 14:39
Co tu dużo pisać... ZNAKOMITE i nietuzinkowe...
sprocket
20-05-2013, 04:44
Jedno z lepszych w tym dziale. Tak różne od powszechnych tu ptaków na patyku, że aż ręce same składają się do oklasków. Brawo.
Masz racje tylko czy to jest odpowiedni dzial dla tego zdjecia ?:)
A dlaczego uważasz, że nieodpowiedni?
MariuszJ
20-05-2013, 08:00
Moja kobieca intuicja zawiodła mnie tam, gdzie po pierwszym zdjęciu wiesz co będzie na drugim. I wykazała mi, że warunek pod ogólnym kwantyfikatorem był za silny - wszyscy, ale bez Woytka. Wyborne zdjęcie.
sprocket
20-05-2013, 15:16
Sport :)
evilseed
22-05-2013, 23:01
Wreszcie nie kot! ;)
Jednak cyfrówka miała pozytywny wpływ na ciebie, świetne zdjęcie :)