Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] (Oblicza Puszczy Białowieskiej) Sóweczka
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/62/europemochueloalpinomus.jpg/)
adriansocho
13-05-2013, 16:29
Świetna i ostra!
wolnyslimak
13-05-2013, 17:12
Wspaniały okaz. Ostry obraz z ładnym rozmyciem musi się podobać.
Zdjęcie dobre, swietne i poprawne. Ale dobrze wiemy, że stać Cie na więcej :) I wiem, że takowe kadry masz w zanadrzu alibo niedługo zrobisz.
Piękna fotka! Wszystko na swoim miejscu.
Znane i lubiane z forum zakochanego w sobie prowadzącego. Marzy mi sie spotkanie z sóweczką. Piękne zdjęcie!
Zamienię puszczyka /kolor do wyboru/ na sóweczkę :( Piękna jest :)
szkoda, że to zdjęcie nie oddaje jej faktycznego małego rozmiaru. Gratuluję dobrego ujęcia :)
Śliczne ptaszysko. Fotka robi wrażenie. Dziękuję :)
Świetnie podana, wyborna jakość :)
No to i ja się podpisze pod achami i ichami . Kurcze chciało by się kiedyś sfocic takie maleństwo, .Zawsze tak głupkowato wygląda na zdjęciach ;-))
Mosquito
14-05-2013, 20:25
Przepiękne, gratulacje!
Dzięki za komentarze :) i dobre słowo. Nad sóweczkami cały czas pracuje, jeszcze coś tam się znajdzie do pokazania ;)
evilseed
15-05-2013, 10:25
Bardzo fajna i znana już mi sóweczka :) Czekam na dalsze :) Pozdrawiam
blizniak53
15-05-2013, 15:59
Oj śliczna fotka. Te kolory i ostrość.:)
jajacek44
15-05-2013, 21:55
Widziałem ją raz w życiu - jakieś 10 lat temu, gdy rano wyszedłem z domu. Siedzi jakieś takieś małe coś przy garażu jakby po spożyciu. Nie interesowałem się wtedy ptakami wcale, ale kombinowałem, że to pewnie sowa. Musiała gruchnąć albo o ścianę albo o okno. Wsadziliśmy ją z żoną do koszyka po kocie i zawiezliśmy do lecznicy. Już w samochodzie odzyskała wigor...i żyła długo i szczęśliwie. Bardzo dobre zdjęcie.
Super zdjęcie, mnie razi tylko ten kawałek nieba ale ja jestem zboczony więc się nie przejmuj ;) Świetne zdjęcie
rewelacja!! sówka mogła by być bardziej z prawej.
Kapitalna modelka i bardzo dobre zdjęcie.
Świetna jakość