PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Sesja "Piano & Cello" (czesc 1)

Amadablam
02-04-2007, 18:15
/.../

swiatlo
02-04-2007, 18:46
Nie oceniam zdjęcia bo tło brzydkie, ale Azjatkę to bym skonsumował od razu na surowo!

Amadablam
02-04-2007, 18:50
Zenujacy komentarz.

swiatlo
02-04-2007, 18:51
Zenujacy komentarz.

Oops, sorry! A sens był tego taki, że zdjęcie zaśmiecone, za to modelka prześliczna. A interpretuj sobie jak chcesz.

ozzy
02-04-2007, 19:00
1. modelka wyglada jak takie porcelanowe laleczki ;) za to nie podoba mi sie szal lezacy za modelka i GO- instrument tez moglby byc ostry...

2. tutaj GO wydaje mi sie byc bardziej uzasadniona, rowniez tlo mniej przeszkadza (moze poza tym czarnym czyms na wysokosci szyi- choc to juz takie drobne czepialstwo z mojej strony:). Generalnie zdjecie in puls, wg mnie:)

djbart
02-04-2007, 20:09
tło niestety beznadziejnie rozprasza, zadbałbym o to żeby modelki wyglądały troche mniej blado, moze cieplejsze barwy no i wygładzenie na 2-ce
pozdro

jakubs
02-04-2007, 20:18
dwójka cudowna, choć tę lampę(?) mógłbyś usunąć, ale i tak piekne, piękny instrument, piękna kobieta, piękne ujęcie :)

paskud
02-04-2007, 20:33
Z tą panią od wiolonczeli skakalim razem w Zakopcu na sylwestrze :D:D:D

jaki ten świat mały :D

pozdrawiam paskud

Amadablam
02-04-2007, 21:46
Bardzo dziekuje za komentarze i uwagi. Sa dla mnie bardzo cenne, tym bardziej, ze bardziej zajmuje sie fotografia reporterska niz portretem. Co do tla, niestety nie mialem duzego wyboru - wnetrza hotelu Copernicus w Krakowie sa bardzo "zagracone". Wielkie podziekowania dla modelek, ktore mialy bardzo, bardzo duzo cierpliwosci!

Rick van Dyke
02-04-2007, 23:52
ja sie tla nie bede czepiac. przyczepie sie do swiatla. troche mam mieszane uczucia co do niego. zimne barwy a do tego oczy wyszly dosc dziwnie, nie umiem dokladniej tego okreslic ale sa przeslonie jakby czyms, jakby modelki mialy jaskre;-)
podoba mi sie kadr i glebia nr 2:]

Sebastiann
03-04-2007, 08:22
Z tych dwoch - zdjecie nr 2, jedynka jak juz powiedziane zostalo - tlo rozprasza

AMI
03-04-2007, 09:23
Witam,

Ale skoro kolega mówił, że tła nie mógł wybrać to trzeba się skupić na innych aspektach.

Zdjecia mi się podobają, technicznie dobre ( ładnie zbalansowane swiatło zastane - IMHO) poprawnie skadrowane... ogólnie bardzo przyjemne wrażenie. Jedynie może postarał bym się o więcej ekspresji, emocji na zdjęciach ... muzyka poważna z pwnością je wyzwala, no chyba, że grały jakieś msze żałobne ;). Nie no czepiam sie ;) po prostu mam wrażenie jak by były bardziej zainteresowane Twoim aparatem niż muzyką ;).

Pozdrawiam:
AMI