Zobacz pełną wersję : bledne skaly obawy
fader_audio
04-05-2013, 22:20
Witam. Jutro wybieram sie w błędne skały. Mam obawy co do przejścia. Nie należę do niskich ani chudych czy to nie będzie problemem do przejścia. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym . Nie chciałbym echac tam na darmo. Pozdrawiam
Maniek_DDZ
05-05-2013, 02:15
witam (w końcu pierwszy post)...
W błędnych skałach nie masz czym się przejmować. Fajne i ciekawe miejsce a z przejściem nie ma najmniejszych problemów..
fader_audio
05-05-2013, 09:13
Dzięki za odpowiedź, czytając opisy mozna mieć obawy. Pozdrawiam i zbieram sie na błędne skały
Tylko nie zabłądź :) jak wrócisz daj znać bo jak nie to zaczniem szukać! :)
krzysiekn
06-05-2013, 21:07
jak nie ważysz ponad 150 kg,to jedź bez obaw.byłem świadkiem,jak gość o takiej mniej więcej wadze miał kłopoty między dwoma skałkami.stracił guziki w koszuli,ale to raczej skrajny przypadek.nie żartuję.
Tam jest chyba coś takiego jak "mysia dziura" czy coś w tym stylu. Chyba jedyne miejsce gdzie większy brzuch może przeszkadzać.
sandbender
10-05-2013, 12:47
Heh, ja przeszedłem błędne z berbeciem na nosidełku z przodu, dasz radę. Ale faktycznie w jednym miejscu jest wąski i idzie się bokiem wciągająć brzuch
No to miejsce raczej dla chudych. Grubi mogą mieć problem.