Zobacz pełną wersję : Poland - china
Witam wszystkich. Mały debiucik na forum :) niepewnie jedno, po którym pewnie mi się oberwie, ale niech tam...
http://zepelin.pl/images/slub_zamosc.jpg
sokolnik
26-04-2013, 15:09
chyba za dużo niebieskiego
tbogdanowicz
26-04-2013, 15:23
Z kolorem trochę Ci nie wyszło (to zawsze można poprawić), ale mina Panny Młodej bardzo sympatyczna. Widać radość.
dziadzior
26-04-2013, 17:25
Czy aby na pewno ksiądz miał niebieską fryzurę ? Młoda Niebieski welon ? Bo garniak to może i był Niebieski/Granatowy. Kurde takie zdjęcie nie powinno wyjść z procesu obróbki a ty pokazujesz coś takiego.
Jedno zdjęcie spoko ale zobaczyć wszystkie tak skoloryzowane-bezcenne :-)
usuń niebieskawy zafarb z ubrań i bedzie ok.
Nastepnym razem lepiej by było gdybys wykonał ujęcie gdzie twarza pani młodej bedzie lepiej widoczna lub przynajmniej będzie bardziej dominowała w kadrze niz twarz ksiedza ;-) w tym celu lepiej było by stanac bardziejw okolicach pana młodego. Zdjęcie ma potencjał bo jest dobrze naświetlone a kadr jest nienaganny -powalcz z kolorami i bedzie ok.
Tomek Konopka
27-04-2013, 01:47
Zepelin mam wrażenie że nie byłeś tu pierwszym fotografem bo kadr taki troszkę jak z doskoku jako gość ;)
Co za koszmarny tytuł! I do tego z błędem ortograficznym! Ludzie, opanujcie się w końcu!
Na znak protestu, o zdjęciu nic nie powiem.
Z kolorem trochę Ci nie wyszło (to zawsze można poprawić), ale mina Panny Młodej bardzo sympatyczna. Widać radość.
Jeszcze nie wie co ją czeka :)
dziadzior
27-04-2013, 11:12
Zepelin mam wrażenie że nie byłeś tu pierwszym fotografem bo kadr taki troszkę jak z doskoku jako gość ;)
Miałem to samo napisać w swoim poście ale jakoś przyćmił mnie ten niebieski zafarb na całym zdjęciu.
miał być repoglamour a wyszła niebieska ramka
A wystarczy magiczna akcja :-) z pod F6 i w kilka sekund można naprawić ten obrazek.
szymon708
29-04-2013, 10:20
Dla odmiany dodam, że za dużo niebieskiego.
malwinka
02-05-2013, 11:27
A ja będę oryginalna i powiem, że no przegiąłeś z niebieskim :) ale to szybko naprawisz. Cały materiał taki?
Moze witraze w kosciele cale niebieskie byly...